Συνεργασία ΕΥ - Microsoft για τη βελτίωση της παραγωγικότητας

Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 12:22
UPD:12:32
REUTERS/LUCY NICHOLSON

Την έναρξη της συνεργασίας με τη Microsoft ανακοίνωσε η Ernst & Young (EY), στοχεύοντας στην προώθηση της νέας λύσης «Workplace Insights», η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

Το «Workplace Insights» συνδυάζει την πλατφόρμα του Workplace Analytics της Microsoft με την εμπειρία της ΕΥ στις συμβουλευτικές υπηρεσίες και τα data analytics, προκειμένου να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν τεκμηριωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις, που μπορούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους.

Η πλατφόρμα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αναλύει δεδομένα από τα υφιστάμενα μέσα επικοινωνίας και συνεργασίας μιας επιχείρησης, ενσωματώνει και συνδυάζει δεδομένα και από άλλα συστήματά της, με σκοπό να καταγράψει πώς οι ομάδες αξιοποιούν το χρόνο τους, συνεργάζονται και αλληλεπιδρούν, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά (όπως για παράδειγμα, με προμηθευτές ή πελάτες).

Η ΕΥ ερμηνεύει τα αποτελέσματα και τα μετατρέπει σε χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις για να υποστηρίξουν την υλοποίηση των στρατηγικών και επιχειρησιακών προτεραιοτήτων τους. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να εφαρμοσθεί και να αξιοποιηθεί σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρησιακών σεναρίων.

Η εφαρμογή «Workplace Insights» υποστηρίζεται διεθνώς από περισσότερους από 10.000 συμβούλους ανθρώπινου δυναμικού της ΕΥ. Η εφαρμογή μπορεί να ενσωματωθεί με το Organization Talent Hub (OTH) της ΕΥ, ένα εργαλείο που βασίζεται στην πλατφόρμα Microsoft Azure. Το OTH μεταφέρει δεδομένα μιας επιχείρησης σε ένα ασφαλές περιβάλλον, παρέχοντας πρόσβαση σε κρίσιμα στατιστικά στοιχεία.

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία μεταξύ ΕΥ και Microsoft, ο Λεωνίδας Κωβαίος, εταίρος του τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος, επεσήμανε τα εξής: «Το Workplace Insights απαντά σε δύο μεγάλες προκλήσεις για τις σύγχρονες επιχειρήσεις: την κατανόηση του τεράστιου όγκου πληροφοριών που έχουν στη διάθεσή τους οι επιχειρήσεις μέσω των data analytics και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού τους μέσω της βελτίωσης της απόδοσης, της συνεργασίας, αλλά και του βαθμού ικανοποίησης των εργαζομένων.

»Η εφαρμογή αυτή, που αναπτύχθηκε από κοινού από την ΕΥ και τη Microsoft, δίνει και στις ελληνικές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους τις προϋποθέσεις να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τις ικανότητές τους, αλλά και να αυξήσουν το βαθμό της εργασιακής τους ικανοποίησης».

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα