Από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου το «Athens Fashion Trade Show»

Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 15:58
UPD:16:01
facebook/Athens Fashion Trade Show

Συνολικά 259 επαγγελματίες της μόδας θα δώσουν το «παρών» στην έκθεση «Athens Fashion Trade Show», η οποία διεξάγεται από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Η «Athens Fashion Trade Show» θεωρείται η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τη μόδα στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

«Από την Πέμπτη και την Κυριακή, τα νέα trends, οι ιδιαίτερες συλλογές, το φρέσκο concept, η ανανεωμένη αισθητική και η κομψότητα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σε ένα 4-ήμερο γεμάτο μόδα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

«Σε ένα χώρο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές όπως το Metropolitan Expo, ο εκθέτης, ο σχεδιαστής και όλοι οι επαγγελματίες της μόδας συγκεντρώνουν όλες τις ολοκληρωμένες τάσεις της μόδας και τις παρουσιάζουν στο μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για τη μόδα» προστίθεται επίσης.. 

Σημειώνεται ότι την τελευταία ημέρα της έκθεσης (Κυριακή) προβλέπεται δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών από Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα, Λάρισα, Λαμία, Τρίπολη και Αγρίνιο.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα