Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2006 17:21
UPD:17:29

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ Α.Ε.Β.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, την 06/12/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Λ. Συγγρού 55 & Α. Φραντζή 2, Αθήνα με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση κατ’ άρθρ. 23α παρ. 2 κ.ν. 2190/1920 δικαιοπραξιών της εταιρείας μετά συνδεδεμένων προσώπων. 2. Έγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. 3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις. Καλούνται όθεν οι κκ μέτοχοι ή αντιπρόσωποι αυτών, που επιθυμούν να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρίας, να εφαρμόσουν όσα οι κείμενες διατάξεις προβλέπουν σχετικά με την δέσμευση των άυλων τίτλων μετοχών τους προκειμένου να συμμετάσχουν νόμιμα στην Γενική Συνέλευση της εταιρίας. Επειδή οι μετοχές της εταιρίας τηρούνται σε άυλη μορφή καλούνται οι κκ μέτοχοι να δεσμεύσουν τις άυλες μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσής τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. ή άλλη βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96, την οποία οφείλουν να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρίας. Οσοι εκ των μετόχων έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και δεν έχουν χειριστή θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση τους απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης ώστε να καταθέσουν εμπρόθεσμα τις σχετικές βεβαιώσεις στην εταιρία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει οι μέτοχοι να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους στα γραφεία της έδρας της εταιρίας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ορισθείσα συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

ALMA - ΑΤΕΡΜΩΝ A.E.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 06/12/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30, στα γραφεία της Εταιρίας, στην Αθήνα, Ιβύκου 4, Παγκράτι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση κατ’ άρθρ. 23α παρ. 2 κ.ν. 2190/1920 δικαιοπραξιών της εταιρείας μετά συνδεδεμένων προσώπων. 2. Έγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. 3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις. Καλούνται όθεν οι κ. μέτοχοι ή αντιπρόσωποι αυτών που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό της εταιρείας να εφαρμόσουν όσα οι κείμενες διατάξεις προβλέπουν σχετικά με τη δέσμευση των άυλων τίτλων μετοχών τους προκειμένου να μετάσχουν νόμιμα στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας. Ειδικότερα όσοι εκ των κ. μετόχων έχουν αποϋλοποιήσει και κατέχουν άυλους τίτλους, καλούνται να δεσμεύσουν τις άυλες μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσής τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ΑΕ ή άλλη βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. ΑΕ σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/1996, την οποία οφείλουν να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρείας. Όσοι εκ των μετόχων έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και δεν έχουν χειριστή, θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωσή τους απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ΑΕ και να παραλάβουν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης ώστε να καταθέσουν εμπρόθεσμα τις σχετικές βεβαιώσεις στην εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει οι κ.κ. μέτοχοι να προσκομίσουν τα σχετικά νομιμοποιητικά της μετοχικής τους ιδιότητας έγγραφα και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους στα γραφεία της έδρας της εταιρείας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ορισθείσα συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

ΓΕΝΕΡ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 06/12/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Καρυταίνης 9, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση κατ’ άρθρ. 23α παρ. 2 κ.ν. 2190/1920 δικαιοπραξιών της εταιρείας μετά συνδεδεμένων προσώπων. 2. Έγκριση πράξεων και αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. 3. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 4. Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις. Καλούνται όθεν οι κκ μέτοχοι ή αντιπρόσωποι αυτών, που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρίας, να εφαρμόσουν όσα οι κείμενες διατάξεις προβλέπουν σχετικά με την δέσμευση των άυλων τίτλων μετοχών τους προκείμενου να συμμετάσχουν νόμιμα στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας. Επειδή οι μετοχές της εταιρίας τηρούνται σε άυλη μορφή καλούνται οι κκ μέτοχοι να δεσμεύσουν τις άυλες μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσής τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. ή άλλη βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96, την οποία οφείλουν να καταθέσουν στα γραφεία της έδρας της εταιρίας. Όσοι εκ των μετόχων έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και δεν έχουν χειριστή θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με σχετική δήλωση τους απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ΑΕ και να παραλάβουν την σχετική βεβαίωση δέσμευσης ώστε να καταθέσουν εμπρόθεσμα τις σχετικές βεβαιώσεις στην εταιρία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει οι μέτοχοι να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεως τους στα γραφεία της έδρας της εταιρίας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ορισθείσα συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 08/12/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Λεωφ. Πεντέλης 48, 3ος όροφος, Βριλήσσια Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Aύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον και διαφορών αναπροσαρμογής αξίας λοιπών περιουσιακών στοιχείων και διάθεση δωρεάν μετοχών & Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην ανωτέρω Έκτακτη Γενική Συνέλευση, οφείλουν: - Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και αυτές δεν βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό που τηρείται στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α), να δεσμεύσουν τα σύνολο ή μέρος των μετοχών τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, η οποία θα έχει εκδοθεί από το Κ.Α.Α. και να καταθέσουν αυτή στο ταμείο της εταιρείας (Λεωφόρος Πεντέλης 48, Βριλήσσια) μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ορισθείσα για τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ημερομηνία. - Εάν έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και αυτές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό που τηρείται στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α), να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κ.Α.Α., το οποίο εκδίδει και τους παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών, η οποία βεβαιώνει την ιδιότητα του μετόχου και τον αριθμό των μετοχών του, και να καταθέσουν αυτή στο ταμείο της εταιρείας (Λεωφόρος Πεντέλης 48, Βριλήσσια) μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως τουλάχιστον πέντε (5) πλήρεις ημέρες πριν από την ορισθείσα για τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ημερομηνία.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣ/ΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 16/12/2006, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00, στην έδρα της Εταιρίας, στο Δήμο Αχαρνών (Μενιδίου) Αττικής,15ο χλμ. Λεωφόρου Πάρνηθος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή για έγκριση του Ισολογισμού της 30ης Ιουνίου 2006 (από την 1η Ιουλίου 2005 μέχρι την 30η Ιουνίου 2006) μαζί με την γι' αυτόν έκθεση διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου. 2. Υποβολή για έγκριση της έκθεσης των ελεγκτών για την χρήση που έκλεισε την 30η Ιουνίου 2006. 3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση των κερδών χρήσης. 4. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για την χρήση που έκλεισε την 30η Ιουνίου 2006. 5. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ελεγκτών για την χρήση από 1η Ιουλίου 2006 μέχρι 30η Ιουνίου 2007 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 6. Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για διενέργεια εμπορικών πράξεων και συμμετοχή σε άλλες εταιρείες. 7. Προσθήκη νέου σκοπού στον καταστατικό της εταιρείας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2. 8. Αμοιβές Δ.Σ. 9. Αγορά ιδίων μετοχών. 10. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 11. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση υπεραξίας του Ν.2065/1992 με διανομή δωρεάν μετοχών και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην εν λόγω Τακτική Γενική Συνέλευση αυτοπροσώπως ή δι'αντιπροσώπου, οφείλουν να προσκομίσουν στην Εταιρεία κατά περίπτωση σχετική βεβαίωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ορισθείσα συνεδρίαση και να λάβουν ταυτόχρονα απόδειξη, η οποία χρησιμεύει και ως εισιτήριο για τη Συνέλευση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΠΙΛΚ



Σχολιασμένα