Παρουσίαση της Ευρωσύμβουλοι ενόψει δημόσιας εγγραφής για τη ΝΕΧΑ

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2001 19:05

Στο διάστημα 10-12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και εισαγωγή των μετοχών στη Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά (ΝΕΧΑ) της βορειοελλαδικής εταιρείας Ευρωσύμβουλοι-Σύμβουλοι Ανάπτυξης και Τεχνολογίας ΑΕ.

Η παρουσίαση της εταιρείας στο ευρύ επενδυτικό κοινό της Θεσσαλονίκης έγινε απόψε από στελέχη της εταιρείας και εκπροσώπους της κυρίας αναδόχου Π & Κ Capital ΑΕΠΕΥ και της συμβούλου έκδοσης Alpha Trust ΑΕΠΕΥ.

Η εταιρεία θα διαθέσει 600.000 μετοχές με δημόσια εγγραφή και 30.000 με ιδιωτική τοποθέτηση, με στόχο την υλοποίηση των αναπτυξιακών στόχων σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως προβλέπεται από το επενδυτικό σχέδιο για το διάστημα 2001-2003.

Σε αυτό μεταξύ άλλων προβλέπεται η ανάπτυξη εταιρικής παρουσίας σε Σόφια, Κωνσταντινούπολη, Σκόπια, Πράγα και Βρυξέλλες, ενώ σημαντικό τμήμα των αντληθέντων κεφαλαίων θα αξιοποιηθούν για τη δημιουργία «θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων» συνολικής έκτασης 2.400 τ.μ. που θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει εταιρείες από το χώρο της Νέας Οικονομίας και στις οποίες θα προσφέρει υπηρεσίες ανάπτυξης και τεχνολογικής υποστήριξης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα