Tellas: Συνεργασία με Italtel για υπηρεσίες δικτύου νέας γενιάς

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2006 12:26

Την τεχνολογία NGN της Italtel επέλεξε η Tellas για να προσφέρει στους πελάτες της προηγμένες υπηρεσίες τηλεφωνίας και πολυμέσων μέσω δικτύου IP.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Tellas, η Italtel είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιακών δικτύων νέας τεχνολογίας, που αφορά στην προμήθεια δικτύου Νέας Γενιάς για την υποστήριξη καινοτόμων υπηρεσιών φωνής και πολυμέσων, και στην υλοποίηση ενός μητροπολιτικού δικτύου τεχνολογίας Metro Ethernet.

Η λύση δικτύου Νέας Γενιάς (Next Generation Network) από την Italtel εγγυάται την πλήρη διασύνδεση με το υφιστάμενο δίκτυο υπηρεσιών φωνής της Tellas και επιτρέπει τη διάθεση προηγμένων υπηρεσιών επικοινωνίας φωνής και περιεχομένου, για οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις και μάλιστα με πλήρη ισοτιμία χαρακτηριστικών με τις παραδοσιακές υπηρεσίες τηλεφωνίας.

Επιπλέον, η Italtel υλοποιεί για την Tellas Μητροπολιτικό Δίκτυο τεχνολογίας Metro Ethernet, με δυνατότητες Επιπέδου 3 για τη διαχείριση της κίνησης μέσω του πρωτοκόλλου ΙΡ. Το δίκτυο Metro Ethernet, θα παρέχει πρόσβαση τόσο στις υφιστάμενες υπηρεσίες ευρυζωνικού Internet της Tellas όσο και στις νέες υπηρεσίες του Δικτύου Νέας Γενιάς.

Τέλος, η Italtel θα προσφέρει και τις αντίστοιχες υπηρεσίες για την ολοκλήρωση των νέων υποδομών, στο υφιστάμενο δίκτυο υπηρεσιών της Tellas.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΕΗ



Σχολιασμένα