Κ. Παπανάτσιου: Οι έλεγχοι για φοροδιαφυγή θα συνεχιστούν το ίδιο εντατικά

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 13:46
UPD:14:28
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν και σε όσους τους στηρίζουν και τους παροτρύνουν», δήλωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου .

 «Οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά, με τους ίδιους, εντατικούς ρυθμούς σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας», διεμήνυσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου με αφορμή περιστατικό βίας και απειλών κατά εργαζομένων της Υπηρεσίας Ερευνών Διασφάλισης Εσόδων (ΥΕΔΕ) στον Βόλο.

Η κ. Παπανάτσιου σημείωσε ότι οι φορολογικές αρχές και οι εργαζόμενοί τους θα συνεχίσουν το έργο τους, όσο και αν κάποιοι επιμένουν σε τακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος, συνεχίζοντας να θεωρούν τη φοροδιαφυγή κανονικότητα.

«Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν και σε όσους τους στηρίζουν και τους παροτρύνουν», κατέληξε.

Χθες το βράδυ ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Αγριά του Βόλου επιτέθηκε σε φοροελεγκτές που πήγαν στην επιχείρησή του για να ερευνήσουν καταγγελία, παριστάνοντας αρχικά τους πελάτες.

Όπως αναφέρει το thessaliatv.gr, όταν ο επιχειρηματίας κατάλαβε ότι πρόκειται για οικονομικούς επιθεωρητές πήρε ένα σπαθί και άρχισε να το χτυπάει πάνω στον πάγκο όπου βρίσκεται η ταμειακή, ενώ φέρεται να τους εξύβρισε.

Οι ελεγκτές απειλούμενοι κάλεσαν την αστυνομία η οποία προχώρησε σε προσαγωγή του επιχειρηματία. 

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα