Cosmote: Απονομή υποτροφιών

Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2006 18:24

Στηρίζοντας για πέμπτη συνεχή χρονιά τους νέους της ελληνικής περιφέρειας μέσα από το θεσμό των Υποτροφιών της, η Cosmote χορήγησε σήμερα σε 34 πρωτοετείς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Υποτροφίες και Τιμητικές Διακρίσεις, συνολικού ύψους 144.000 ευρώ.

Η απονομή των Υποτροφιών COSMOTE για το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση με την παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Σπυρίδωνα Ταλιαδούρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της COSMOTE, κ. Ευάγγελου Μαρτιγόπουλου, ενώ το παρών έδωσε και ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, πρεσβευτής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της COSMOTE.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης ανέδειξε δέκα Υποτρόφους, οι οποίοι βραβεύτηκαν με το ποσό των 12.000 ευρώ ο καθένας, από τους νομούς ¶ρτας, Δωδεκανήσων, Ημαθίας, Ηρακλείου, Κεφαλονιάς, Κιλκίς, Κορίνθου, Λάρισας, Φθιώτιδας και Χανίων. Είκοσι τέσσερις Τιμητικές Διακρίσεις, αξίας 1.000 ευρώ η καθεμία, απονεμήθηκαν επιπλέον σε υποψηφίους από τις ίδιες περιοχές, που ξεχώρισαν για τις σχολικές και εξωσχολικές τους επιδόσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα