Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2006 09:56

Aspis Securities: «Θεωρούµε πιθανή µια ανοδικά αντίδραση στις ευρωπαϊκές αγορές και την εµφάνιση σταθεροποιητικών τάσεων στην εγχώρια αγορά».

Fortius Finance: «Η ενδοσυνεδριακή μείωση των απωλειών της ΔΕΗ από το -4,46% στο -1,98% στο κλείσιμο, καταδεικνύει το θετικό κλίμα που επικρατεί και το οποίο ενισχύεται από την εικόνα των χρηματιστηρίων στο εξωτερικό. Ο τραπεζικός κλάδος συνεχίζει να αποτελεί θετικό σημείο αναφοράς, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται περισσότερο στη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, η οποία έκλεισε πάνω από τα €37 χθες.

»Ως πιθανότερο σενάριο για τη σημερινή συνεδρίαση προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ σε υψηλότερα επίπεδα, με τις αντιστάσεις των 4.317 και 4.334 μονάδων να αποτελούν τα επόμενα σημεία αναφοράς».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά ξεπέρασε και τις ποιο αισιόδοξες προβλέψεις και επέστρεψε δυναμικά σε ανοδική πορεία. Από τις μετοχές που πρωταγωνίστησαν οι ΕΤΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ και ΑΛΦΑ πραγματοποίησαν περίπου το 43% του συνολικού όγκου συναλλαγών, με τη ΔΕΗ να κινείται σε αρνητικά επίπεδα λόγω απογοητευτικών αποτελεσμάτων εννεαμήνου. Βαρόμετρο για τη συνέχεια η πορεία των διεθνών αγορών».

Egnatia Finance: «Η σταθεροποίηση κοντά στα τρέχοντα επίπεδα φαίνεται ως το πιο πιθανό σενάριο, λόγω έλλειψης ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση στην αγορά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα