Πρόστιμα και ανακλήσεις αδειών από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2006 17:06

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή συνεδρίασή του ενέκρινε:

· Απόφαση για την πρόληψη της χρησιμοποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος για τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.

· Το πληροφοριακό δελτίο αναφορικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της COSMOHOLDING CYPRUS LIMITED προς τους μετόχους της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. ABEE.

· Το πληροφοριακό δελτίο αναφορικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση της ALPHA TΡΑΠΕΖΑ ΑΕ προς τους μετόχους της ΑΛΦΑ ΛΗΣΙΝΓΚ ΑΕ.

· Το πληροφοριακό δελτίο αναφορικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση του κ. Α. Λυμπέρη προς τους μετόχους της ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της.

· Αίτημα της Credit Agricole SA για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς των υπολοίπων μετοχών της ΦΟΙΝΙΞ ΜΕΤΡΟΛΑΪΦ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΔΕ σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.

· Αίτημα της ΝΕSTLE ΕΛΛΑΣ ΑΕ για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς των υπολοίπων μετοχών της ΔΕΛΤΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΑΕ σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.

· Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ ΑΕ» και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο ΧΑ.

· Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρίας ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ SEX FORM AE από το ΧΑ.σύμφωνα με την παρ.3 του άρθρου 17 του ν.3371/2005

· Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας « ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ», τη θέση της σε εκκαθάριση και τον ορισμό επόπτη εκκαθάρισης.

· Την απαγόρευση της άδειας λειτουργίας της ΤΙΤΑΝΗ ΑΕΛΔΕ με έδρα το νομό Θεσπρωτίας.

· Την επιβολή προστίμου ύψους 25.000 ευρώ στην εταιρία ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Ε. και 20.000 ευρώ στην εταιρία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Ε. διότι δεν σχολίασαν ως όφειλαν δημοσιεύματα τύπου σχετικά με συζητήσεις τους για ενδεχόμενη συνεργασία.

· Την επιβολή προστίμου ύψους € 10.000 στην εταιρία CALYON μέτοχο της εταιρίας «ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΕΕΧ», γιατί δεν προέβη, σε γνωστοποίηση μεταβολής ποσοστού δικαιωμάτων ψήφου κατά παράβαση του π.δ. 51/1992.

· Τη χορήγηση αδείας λειτουργίας στις εταιρίες ΝΕΔΩΝ ΑEEΔ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ΑΡΜΟΝΗΣ ΑΕΕΔ με έδρα τη Χαλκίδα, FINNET ΑΕΛΔΕ με έδρα την Αθήνα, MI & KAΠΠΑ ΑΕΕΔ με έδρα το Χολαργό, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΑΕΕΔ με έδρα την Καλλιθέα και Κ. ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΑΕΛΔΕ με έδρα την Πάτρα.

· Το διορισμό χρηματιστηριακών εκπροσώπων στις εταιρίες SOLIDUS SECURITIES ΑΧΕΠΕΥ, ΤΡΩΫΛΟΣ ΚΕΠΕΥ ΛΤΔ. και ARGUS STOCKBROKERS LIMITED.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα