Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2006 09:49

Fortius Finance: «Το ΧΑ και ο ΓΔ συνεχίζουν να επηρεάζονται από την πορεία των ξένων δεικτών, αν και τελευταίως δείχνουν να υπεραποδίδουν έναντι αυτών σε ορισμένες συνεδριάσεις. Σημείο αναφοράς για το FTSE/ASE Mid 40, ο οποίος στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις υπεραπέδοσε έναντι των FTSE/ASE-20 και FTSE/ASE Small Cap 80, θα είναι τα αποτελέσματα 9μήνου που δημοσιεύθηκαν σήμερα και τα οποία σε γενικές γραμμές εμπνέουν αισιοδοξία.

Ως πιθανότερο σενάριο προκρίνουμε την κίνηση του ΓΔ σε υψηλότερα επίπεδα σήμερα, με ζητούμενο από τεχνικής απόψεως τη διακράτηση των 4.317 μονάδων και στόχο την αντίσταση των 4.334 μονάδων. Οι αργίες της Wall Street και του Τόκιο σήμερα αναμένεται να προσδώσουν ένα υποτονικό κλίμα στις ξένες αγορές».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά κατόρθωσε και διατήρησε μέρος των κερδών που πραγματοποίησε στην πλειοψηφία της συνεδρίασης, βοηθούμενη από μετοχές όπως η ΕΧΑΕ, η ΠΕΙΡ και η ΑΛΦΑ. Δεδομένης της ισχυρής συσχέτισης που υπάρχει με τις διεθνείς αγορές και γνωρίζοντας την αργία σε ΗΠΑ και Ιαπωνία αναμένουμε συντήρηση στα παρόντα επίπεδα».

Euroxx: «Εκ νέου ανοδικά κινήθηκε ο Γενικός Δείκτης τιμών της Σοφοκλέους κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, με τον FTASE-40 να ξεχωρίζει καταγράφοντας κέρδη 1,36%... Στις διεθνείς αγορές επικράτησαν μικτές τάσεις για το σύνολο των βασικών χρηματιστηριακών δεικτών. Για σήμερα εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του ΧΑ θα κινηθεί παράλληλα με τις Ευρωπαϊκές αγορές».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα