Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2006 10:03
UPD:10:21

Praxis Securities: «Χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις αναμένεται να κινηθεί κατά τη σημερινή συνεδρίαση ο ΓΔΧΑ, καθώς παρέμειναν κλειστές χθές οι κεφαλαιαγορές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που διαμορφώνουν την διεθνή τάση, ενώ οι σημαντικότερες ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων, οι οποίες θεωρούμε ότι θα καθορίσουν την εγχώρια τάση, αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα».

Egnatia Finance: «Η σταθεροποίηση της αγοράς φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο. Οι κίνδυνοι υποχώρησης παραμένουν περιορισμένοι».

Aspis Securities: «Πτωτικά κινήθηκαν χθες οι ευρωπαϊκές αγορές καθώς οι µετοχές των τραπεζών δέχθηκαν πιέσεις. Υπενθυµίζουµε ότι χθες η Wall Street δεν συνεδρίασε λόγω της αργίας των Ευχαριστιών. Στην εγχώρια αγορά οι µετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης παρέµειναν στάσιµες σε αντίθεση µε τις µετοχές µεσαίας και µικρής κεφαλαιοποίησης που ενισχύθηκαν. Όσον αφορά τη σηµερνή συνεδρίαση, θεωρούµε πιθανή την εµφάνιση τάσεων συσσώρευσης λόγω ρευστοποιήσεις κερδών».

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά με εξαίρεση τις μετοχές μικρής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης κινήθηκε στα “ρηχά” χθες, με μικρό όγκο συναλλαγών και αναμένοντας καταλύτες που θα αλλάξουν συνταρακτικά τις αγορές, καθώς τα αποτελέσματα 9μήνου έχουν ήδη χαρακτηριστεί θετικά για την πλειοψηφία των εισηγμένων. Για σήμερα διατηρούμε επιφυλάξεις και πιστεύουμε πως εάν δεν κινηθεί η αγορά γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα θα κινηθεί προς τα κάτω».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα