Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2006 17:22

ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.

Α’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 07/12/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30, στην έδρα της Εταιρίας, στο Κορωπί Αττικής, Κωνσταντινουπόλεως 42, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση ήδη φορολογηθέντων Έκτακτων Αποθεματικών και Αποθεματικών από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και ταυτοχρόνως Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με συμψηφισμό σωρρευμένων ζημιών παρελθουσών χρήσεων και ζημιών μετάβασης στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής. 2. Tροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας περί μετοχικού κεφαλαίου. Για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο, οι κ.κ. Μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους, τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν. Όσοι από τους Μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. Και στις δύο περιπτώσεις, οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία (Τμήμα Μετόχων) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρείας (Τηλ: 210 - 66 83 900, κα Αικ. Δρετάκη).

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 18/12/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο 5ον ΧΛΜ Ε.Ο. Λαρίσης Αθηνών, Λάρισα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση της αξίας του λογαριασμού «Διαφορά από αναπροσαρμογή της αξίας των γηπέδων και κτιρίων» με βάση τον Ν.3296/2004, καθώς επίσης και μέρος του λογαριασμού «Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο» και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 2. Τροποποίηση του άρθρου 14 παράγραφοι 2, 5 και 6 του καταστατικού. 3. Διάφορες Ανακοινώσεις. Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές που κατέχουν, μέσω του χειριστή τους ή μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών, εάν ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό και να παραλάβουν σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Οι Βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρίας (5ο ΧΛΜ Εθν.Οδού Λάρισας - Αθηνών, Λάρισα).

Info - Quest Α.Ε.Β.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 19/12/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00, στα γραφεία της Εταιρίας, οδός Αργυρουπόλεως 2Α, 5ος όροφος, Καλλιθέα Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση αντικατάστασης εκλιπόντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και των ενεργειών του. 2. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής, με σκοπό το συμψηφισμό ζημιών προηγούμενων ετών - Τροποποίηση του άρθρου 5 παράγραφος 1 του Καταστατικού της Εταιρείας, που αφορά το Μετοχικό Κεφάλαιο. 3. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρείας που αφορά το σκοπό. 4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Oι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην πιο πάνω Εκτακτη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Καταστατικού, οφείλουν να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών (Κ.Α.Α.), να παραλάβουν σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών και να την προσκομίσουν στα γραφεία της Εταιρείας (Τμήμα Μετόχων: Αργυρουπόλεως 2Α Καλλιθέα) πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ορισθείσα για τη συνεδρίασή της μέρα. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στα ως άνω γραφεία της Εταιρείας και τα τυχόν πληρεξούσια έγγραφα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΙΟΚΑ
  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα