ΥΜΕ: Μνημόνιο συνεργασίας με Μπαχρέιν

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2006 12:09

Μνημόνιο Συνεργασίας (Memorandum of Understanding - MoU) υπέγραψαν σήμερα, στη Μανάμα του Μπαχρέιν, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Μεταφορών του Μπαχρέιν, Σεΐχη Ali Bin Khalifa Al Khalifa.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (ΥΜΕ), με το Μνημόνιο αυτό επιτυγχάνεται η αύξηση των δρομολογίων και της επιβατικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών, η δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης και διεύρυνσης των αεροπορικών προορισμών και συνδέσεων προς Ευρώπη και Ανατολή και η πρόσβαση στις χώρες του Περσικού Κόλπου και η εξυπηρέτηση ενδιάμεσης κίνησης μεταξύ Ελλάδος - Μπαχρέιν.

Η υπογραφή του Μνημονίου Κατανόησης πραγματοποιείται λίγους μήνες αφ’ ότου ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης και ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Μεταφορών του Μπαχρέιν, Σεΐχης Ali Bin Khalifa Al Khalifa υπέγραψαν Διμερή Αεροπορική Συμφωνία, στην Αθήνα, στις 23 Μαΐου 2006.

Eπίσης ο κ. Λιάπης κατά την επίσκεψή του στη Μανάμα, συναντήθηκε και είχε συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό του Βασιλείου Σεΐχη Khalifa bin Salman Al Khalifa, με τον Διάδοχο και Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων του Μπαχρέιν Σεΐχη Salman bin Ηamad Al Khalifa.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα