Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2006 10:17

Sarros Securities: «Η ελληνική αγορά παρουσίασε απρόβλεπτα έντονα πτωτική πορεία και αυτό γιατί ορισμένες μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης παρουσίασαν ρευστοποιήσεις σαν σε κρίση, όπως η ΕΤΕ, η ΑΛΦΑ και η ΕΥΡΩΒ. Για σήμερα περιμένουμε εξισορρόπηση των τιμών. Αρνητικό στοιχείο για χτες και ο μεγάλος όγκος συναλλαγών».

Fortius Finance: «Το λιγότερο απογοητευτική μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τη χθεσινή συνεδρίαση, επειδή οι απώλειες του ΓΔ ήταν σημαντικά μεγαλύτερες έναντι αυτών των ξένων δεικτών, κάτι το οποίο δε συνέβη στις δύο συνεδριάσεις που προηγήθηκαν της χθεσινής.

»Οι πιθανότητες ανακλαστικής αντίδρασης σήμερα παρουσιάζονται αυξημένες μετά από σωρευτικές απώλειες -3,32% στις τρεις τελευταίες συνεδριάσεις, αλλά και μια ανάλογη κίνηση που μπορεί να πραγματοποιηθεί από τους δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, μετά την ενδοσυνεδριακή ανάκαμψη της Wall Street.

»Σημείο αναφοράς για σήμερα θα αποτελέσει η πορεία των μετοχών του ΟΤΕ (πριν το άνοιγμα) και του ΟΠΑΠ, (μετά το κλείσιμο), λόγω της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τους. Ζητούμενο από τεχνικής απόψεως, η κίνησης του

ΓΔ προς τη στήριξη των 4.200 μονάδων».

Aspis Securities: «Θεωρούμε πιθανή μια ανοδική αντίδραση στις ευρωπαϊκές αγορές και στην εγχώρια αγορά. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην Ελλάδα θεωρούμε ότι θα βρεθεί η μετοχή του ΟΤΕ».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα