Intralot: Εκδοση μετατρέψιμου ομολόγου ύψους 200 εκατ. ευρώ

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2006 10:31

Αρχίζει σήμερα η προσφορά ανταλλάξιμων μη εξασφαλισμένων ομολογιών συνολικού ύψους έως 200 εκατομμυρίων ευρώ και λήξεως το 2013, όπως ανακοίνωσε η Intralot.

Εκδότης των ανταλλάξιμων ομολογιών θα είναι η θυγατρική της εταιρεία, Intralot Luxembourg SA, που εδρεύει στο Λουξεμβούργο.

Οι ανταλλάξιμες ομολογίες θα είναι ανταλλάξιμες με ομολογίες εκδοθησόμενες από την Intralot και μετατρέψιμες σε κοινές μετοχές Intralot.

Οι μετατρέψιμες ομολογίες πρόκειται να εκδοθούν σύμφωνα με όσα αποφάσισε η από 22 Σεπτεμβρίου 2006 δεύτερη επαναληπτική συνεδρίαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της Intralot της 24 Αυγούστου 2006.

Η προσφορά θα γίνει εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών με τη διαδικασία βιβλίου προσφορών αποκλειστικά προς θεσμικούς επενδυτές, που δεν είναι εδρεύουν στις ΗΠΑ, ενώ συνανάδοχοι της προσφοράς είναι η Deutsche Bank AG και η UBS Limited.

Ακόμη, πρόκειται να κατατεθεί αίτηση για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των Ανταλλάξιμων Ομολογιών στην Αγορά Euro MTF του Χρηματιστηρίου του Λουξεμβούργου. Η έκδοση των Ανταλλάξιμων Ομολογιών και των Μετατρέψιμων Ομολογιών, που θα γίνει ταυτόχρονα, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως την 20 Δεκεμβρίου 2006, ενώ θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με τα αποτελέσματα της Προσφοράς.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα