Η AXIA Ventures Group ενεργεί σαν Joint Global Coordinator και Joint Bookrunner στην πώληση μετοχών της Grivalia Properties από την Eurobank

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 20:53
UPD:20:57
axiavg.com

Tην επιτυχημένη τοποθέτηση μετοχών αξίας 178,2 εκατ. ευρώ της Grivalia Properties REIC S.A. («Grivalia Properties») ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες η Eurobank, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 20% των συνολικών μετοχών σε κυκλοφορία.

Η Eurobank διέθεσε τις 20.252.001 μετοχές της Grivalia Properties μέσω ιδιωτικής θεσμικής τοποθέτησης δια ταχείας διαδικασίας βιβλίου προσφορών σε θεσμικούς επενδυτές στην τιμή των 8,80 ευρώ ανά μετοχή (η «Τοποθέτηση»).

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η έντονη ζήτηση από ξένους θεσμικούς επενδυτές συντέλεσε στην γρήγορη κάλυψη της προσφοράς, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, με έκπτωση μικρότερη του 3% της προηγούμενης τιμής κλεισίματος.

Η Τοποθέτηση έχει σχεδιαστεί ώστε η Eurobank να εκπληρώσει την υποχρέωσή της, βάσει του συμφωνηθέντος με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σχεδίου αναδιάρθρωσης. Η συναλλαγή θα ενισχύσει τα κεφάλαια της Eurobank, βελτιώνοντας περαιτέρω το δείκτη της CET 1.

Οι HSBC Bank plc, AXIA Ventures Group Ltd και Eurobank Equities Investment Firm S.A. ενέργησαν σαν Joint Global Coordinators και Joint Bookrunners για την Τοποθέτηση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα