Νέος γενικός διευθυντής στη Mars Hellas

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 14:30
UPD:14:41
mars.com

Καθήκοντα γενικού διευθυντή στη Mars Hellas και στη Mars Multisales East Med αναλαμβάνει από τις 18 Σεπτεμβρίου ο Γιόνας Σάουμαν με κύριο στόχο να συνεχίσει τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά και τις αγορές που καλύπτει η συγκεκριμένη θέση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Γιόνας Σάουμαν κατείχε μέχρι πρόσφατα τη θέση του Market Director Sweden στην Mars Multisales Nordic και στο πλαίσιο της πρόσφατης μετακίνησής του θα είναι υπεύθυνος για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μάλτας, του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, οι οποίες εντάσσονται στην Mars Multisales East Med με έδρα την Αθήνα και την Mars Hellas.

Η συνεργασία του Jonas Schauman με την Mars μετρά πάνω από 9 χρόνια σε σημαντικές θέσεις ευθύνης, όπως του Market Director Denmark και του Market Director Sweden.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του κατάφερε να αναπτύξει μαζί με την ομάδα του ένα αειφόρο επιχειρηματικό μοντέλο διοίκησης της εταιρείας, επιτυγχάνοντας ρεκόρ κερδοφορίας για την Mars.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα