Ανοδική εκκίνηση στις ευρωαγορές

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 10:57
UPD:11:00
REUTERS/STAFF

Άνοδο καταγράφουν οι ευρωπαϊκές μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών σήμερα, με τις τράπεζες και τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών κοινής ωφελείας να σημειώνουν τα μεγαλύτερα κέρδη.

Στις 10:20 ώρα Ελλάδας, ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 κατέγραφε άνοδο κατά 0,4%. Η άνοδος των τραπεζικών τίτλων προσέφερε στήριξη στους δείκτες, ενώ απώλειες κατέγραφαν οι μετοχές των εταιρειών πρώτων υλών.

Η βρετανική εταιρεία παροχής υπηρεσιών στήριξης στον κατασκευαστικό κλάδο Carillion κατέγραψε βουτιά σχεδόν 40% μετά από την προειδοποίηση για την κερδοφορία της και την αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου της.

Ο γερμανικός δείκτης DAX σημείωσε άνοδο κατά 0,6% μετά την ανακοίνωση καλύτερων των αναμενόμενων στοιχείων για τις εξαγωγές και τις εισαγωγές στη χώρα.

Άνοδο κατά 2,5% κατέγραψε η γερμανική εταιρίεα υπηρεσιών κοινής ωφελείας E.ON, καθώς η HSBC αναβάθμισε τη σύσταση για τη μετοχή της σε 'buy' από 'reduce'.

Η ισπανική φαρμακοβιομηχανία Almirall σημείωσε βουτιά 20% αφού αναθεώρησε πτωτικά τις προβλέψεις της για την ετήσια χρήση της.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα