Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2006 17:37

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 12/12/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή της επωνυμίας της Εταιρείας, τροποποίηση του οικείου άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του. 2. Έγκριση ομολογιακού δανείου. 3. Τροποποίηση του προγράμματος διάθεσης μετοχών της Εταιρείας (Employee stock option plan), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του Κ. Ν. 2190/1920, όπως ισχύει. 4. Διάθεση αδρανών πάγιων περιουσιακών στοιχείων και συμμετοχών. 5. Πορεία Εταιρείας. 6. Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παραπάνω επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν από αυτό τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Οι Βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν 5 (πέντε) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της επαναληπτικής έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρείας Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, (τηλ.210-5708000, fax: 210-5708035).

ΛΑΝ - ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 12/12/2006, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30, στα γραφεία της Εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την Εταιρεία της ΤΕLEPASSPORT (HELLAS) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, έγκριση του από 18.9.2006 Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως, έγκριση της Έκθεσης του Δ.Σ. και της Εκθέσεως αποτίμησης. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής για την πραγματοποίηση της συγχώνευσης. 2. Τροποποίηση των άρθρων 2 (σκοπός) και 5 (μετοχικό κεφάλαιο) του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του. 3. Έγκριση της υπογραφής της κατ' άρθρο 74 Κ.Ν. 2190/20 συμβολαιογραφικής συμβάσεως συγχωνεύσεως δι' απορροφήσεως από την Εταιρεία της Ανώνυμης Εταιρείας ΤΕLEPASSPORT (HELLAS) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 4. Τροποποίηση του προγράμματος διάθεσης μετοχών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στο προσωπικό της Εταιρείας (Employee stock option plan) καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει. 5. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν: α) Να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Χειριστή τους και να παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. β) Εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να τις δεσμεύσουν με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να παραλάβουν από αυτό τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. Οι Βεβαιώσεις καθώς και τα έγγραφα νομιμοποιήσεως των αντιπροσώπων των Μετόχων, θα πρέπει να κατατεθούν 5 (πέντε) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στα γραφεία της Εταιρείας Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, (τηλ. 210-5708.300, fax. 210-5708.035). Υπενθυμίζεται ότι για την έγκριση των θεμάτων 1 έως 4 απαιτείται αυξημένη απαρτία και συνεπώς για την αποφυγή επαναληπτικής συνεδρίας, παρακαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι όπως παραστούν ή αντιπροσωπευτούν στην Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

ΕΙΚΟΝΑ - ΗΧΟΣ Α.Ε.Ε.

Α’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 13/12/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00, στην Θεσσαλονίκη, στα γραφεία διοίκησης της Εταιρίας, Συμεωνίδη 57 του Δήμου Πυλαίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση της απόφασης της Α’ Επαναληπτικής Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης τω μετόχων της 4ης Ιουλίου 2006, δια της οποίας αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών έως του ποσού των Euro 1.564.500,00 και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. 2. Εκ νέου λήψη απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών έως του ποσού των Euro 1.564.500,00 και έκδοση νέων μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. 3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί Μετοχικού Κεφαλαίου, λόγω της ως άνω αυξήσεως. 4. Ορισμός νέας προθεσμίας καταβολής της κατά τα ανωτέρω αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας. 5. Τροποποίηση του άρθρου 6 του Καταστατικού περί Αύξησης Κεφαλαίου, και προσαρμογή αυτού στις διατάξεις του ΚΝ. 2190/1920. Στη συνέλευση δικαιούνται κατά το καταστατικό να παραστούν όλοι οι μέτοχοι είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους κκ μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν / προσκομίσουν στα γραφεία διοίκησης της εταιρείας, οδός Συμεωνίδη 57, Πυλαία, ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη τράπεζα στην Ελλάδα, τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση τα παρακάτω: α) εάν οι μετοχές τους δεν είναι σε ειδικό λογαριασμό, να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών που εκδίδεται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και να την προσκομίσουν μαζί με τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους, β) εάν οι μετοχές τους βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, να δεσμεύσουν τις μετοχές τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, την οποία θα προσκομίσουν μαζί με τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους. Μέσα στην ίδια προθεσμία θα πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας τη βεβαίωση (απόδειξη) του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων ή οποιασδήποτε αναγνωρισμένης τράπεζας στην Ελλάδα περί της κατάθεσης της βεβαίωσης του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσής τους.

RAINBOW A.E.

Tακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 28/12/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Hλία Hλιού 75, 5ος όροφος, N. Kόσμος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή προς έγκριση των Ετησίων Ενοποιημένων και Εταιρικών Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 01.07.2005 μέχρι 30.06.2006, οι οποίες καταρτίστηκαν σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, μαζί με την επ' αυτών Ενοποιημένη Έκθεση Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου, τις Σημειώσεις επί των Οικονομικών Καταστάσεων και την Έκθεση Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή επ' αυτών. 2. Υποβολή προς έγκριση της Διάθεσης των Κερδών της κλειόμενης εταιρικής χρήσης από 01.07.2005 έως 30.06.2006 και λήψη απόφασης για τον τρόπο και χρόνο διάθεσης αυτών. 3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη τους για αποζημίωση για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης από 01.07.2005 μέχρι 30.06.2006. 4. Εκλογή Τακτικού και Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τις Ετήσιες Ενοποιημένες και τις Εταιρικές Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρίας για την εταιρική χρήση από 01.07.2006 μέχρι 30.06.2007 και καθορισμός της αμοιβής αυτών. 5. Διάφορες ανακοινώσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και λήψη σχετικών αποφάσεων. Kαλούνται όθεν οι κ.κ. Mέτοχοι ή αντιπρόσωποι αυτών, οι οποίοι επιθυμούν να παραστούν στην Tακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το νόμο και το Kαταστατικό της εταιρίας, να εφαρμόσουν όσα οι κείμενες διατάξεις προβλέπουν σχετικά με την δέσμευση των άυλων τίτλων μετοχών τους προκειμένου να συμμετάσχουν νόμιμα στην τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας. Eπειδή οι μετοχές της εταιρίας τηρούνται σε άυλη μορφή οφείλουν οι κ.κ. Mέτοχοι με δήλωσή τους στο Kεντρικό Aποθετήριο Aξιών Aθηνών, να δεσμεύσουν τις μετοχές τους, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Γενικής συνέλευσης. Σε κάθε περίπτωση πρέπει οι κ.κ. Mέτοχοι να προσκομίσουν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα και τα έγγραφα αντιπροσωπεύσεώς τους στα γραφεία της έδρας της εταιρίας τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες πριν την ορισθείσα συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα