Eπένδυση 20 εκατ. ευρώ από την Elbisco

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 11:51
UPD:11:54

Την υλοποίηση επένδυσης, συνολικού ύψους 20 εκατ. ευρώ, για τη δημιουργία νέας γραμμής παραγωγής φρυγανιάς στο εργοστάσιο της Χαλκίδας, ανακοίνωσε η Elbisco.

Η νέα γραμμή, η οποία θα τεθεί σε λειτουργία στις αρχές του 2018, θα αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρίας κατά 40%, δημιουργώντας νέες προοπτικές για την ενίσχυση των εξαγωγών προς την ευρωπαϊκή αγορά.

Η συγκεκριμένη επένδυση, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αποτελεί μέρος του 3ετούς επενδυτικού προγράμματος της Elbisco, ύψους 30 εκατ. ευρώ, το οποίο αφορά την αναβάθμιση υφιστάμενων και τη δημιουργία νέων μονάδων παραγωγής στα εργοστάσια στο Πικέρμι Αττικής και στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Elbisco, Δημοσθένης Ραμαντάνης, «η οικονομική κρίση έχει λειτουργήσει ως ένα επιπλέον κίνητρο για εξέλιξη και βελτίωση της εταιρείας σε όλα τα επίπεδα».

«Εξακολουθούμε να κοιτάζουμε μπροστά, να σχεδιάζουμε το μέλλον της εταιρίας μας, να εμπιστευόμαστε και να στηρίζουμε έμπρακτα την ελληνική οικονομία» έσπευσε να προσθέσει, καταλήγοντας.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα