Η Carla Harris στην Αθήνα στις 14 Ιουλίου

Η πολυβραβευμένη ομιλήτρια από τη Morgan Stanley και τη Wall Street
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 16:09
UPD:16:25
Δελτίο Τύπου

Θα μιλήσει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την ηγεσία

Θεματική ομιλία με επίκεντρο την ηγεσία διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά η Linkage Greece με προσκεκλημένη την αναγνωρισμένη ομιλήτρια Carla Harris, Vice Chairman, Wealth Management, Managing Director and Senior Client Advisor στη Morgan Stanley.

Το θέμα της ομιλίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής, στην αίθουσα Banquet, στις 14 Ιουλίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, είναι «The Pearls of Leadership».

H Carla Harris, μία από τις πιο ισχυρές και δυναμικές γυναίκες της Wall Street θα παρουσιάσει και θα μοιραστεί μαζί με το κοινό τις ‘πέρλες Ηγεσίας’ της, όπως η ίδια αποκαλεί την εμπειρία που απέκτησε κατά τη διάρκεια των 29 και πλέον χρόνων της εργασιακής της εμπειρίας στη Wall Street και πώς αυτές μπορούν να συμβάλουν σε μία επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Θα μιλήσει για τις αποδεδειγμένες στρατηγικές που έχουν βοηθήσει την ίδια να μεγιστοποιήσει την επιτυχία της. Θα συζητήσει τη σημασία και τη δύναμη των αντιλήψεων στον εργασιακό χώρο, τις σημαντικές σχέσεις που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι για να εξασφαλίσουν την επιτυχία και τη δύναμη της αυθεντικότητας ως μέρους Ισχυρής Ηγεσίας.

Στο τέλος της ομιλίας θα δεχτεί ερωτήσεις από το κοινό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα