Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2006 18:06
UPD:18:09

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε.

Ορθή Επανάληψη από Εταιρία

Α. Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων κοινών μετοχών της Εταιρίας, την 21/12/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00, στην έδρα της Εταιρίας, 14 χλμ Θεσ/νικης - Πολυγύρου, Θέρμη Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αναπροσαρμογής παγίων. 2. Ονομαστικοποίηση των μετοχών της εταιρίας. Οι Μέτοχοι κάτοχοι κοινών μετοχών, που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 25 του Καταστατικού της Εταιρίας, πρέπει να δεσμεύσουν νόμιμα τις μετοχές τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Μέχρι την ίδια ημερομηνία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και τα αποδεικτικά των ως άνω δεσμεύσεων, καθώς και τυχόν εξουσιοδοτήσεις και πληρεξούσια των αντιπροσώπων των Μετόχων.

Β. Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, την 21/12/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στην έδρα της Εταιρίας, 14 χλμ Θεσ/νικης-Πολυγύρου, Θέρμη Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αναπροσαρμογής παγίων. 2. Ονομαστικοποίηση των μετοχών της εταιρίας. Οι Μέτοχοι κάτοχοι κοινών μετοχών, που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 25 του Καταστατικού της Εταιρίας, πρέπει να δεσμεύσουν νόμιμα τις μετοχές τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Μέχρι την ίδια ημερομηνία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και τα αποδεικτικά των ως άνω δεσμεύσεων, καθώς και τυχόν εξουσιοδοτήσεις και πληρεξούσια των αντιπροσώπων των Μετόχων.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 27/12/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19 χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β' συγκρότημα, δεξιά για το βαίνοντα προς Μαρκόπουλο, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ανάκληση της απόφασης της από 27.10.2005 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, περί έγκρισης Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της Εταιρίας σε πρόσωπα εκ των αναφερομένων στην παρ. 9 του άρθρου 13 του ΚΝ 2190/20, ως ισχύει. Οι κ.κ. Μέτοχοι και οι αντιπρόσωποί τους για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση, πρέπει, κατά το Νόμο και το Καταστατικό, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, να δηλώσουν τον αριθμό των μετοχών με τον οποίον επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, απευθυνόμενοι στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, εφόσον η προς κατάθεση ποσότητα βρίσκεται στον Ειδικό Λογαριασμό, διαφορετικά στους χειριστές Λογαριασμών Χρεογράφων που έχουν εξουσιοδοτήσει, προκειμένου να τους εκδοθεί αποδεικτικό δέσμευσης, καθώς και να καταθέσουν τα τυχόν πληρεξούσιά τους στα γραφεία της Εταιρίας μέσα στην ίδια προθεσμία.

ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 27/12/2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Θηβών 210, ¶γιος Ιωάννης Ρέντης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση του άρθρου 20 του Καταστατικού της εταιρείας, σχετικά με τον αριθμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι επιθυμούντες να μετέχουν, πρέπει να δεσμεύσουν τις μετοχές τους μέσω του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Α.Ε. και να καταθέσουν την βεβαίωση στην εταιρεία πέντε (5) ημέρες πριν την Έκτακτη Γενική Συνέλευση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα