Χ.Α. - Γενικές συνελεύσεις

Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2006 17:32
UPD:18:07

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε.

Α’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 18/12/2006, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Μαρούσι Αττικής, Διστόμου 5-7, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Κατάργηση δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και κωδικοποίησή του. 2. Επικύρωση εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο εξελέγη από το Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 22 του καταστατικού την 1η Δεκεμβρίου 2006. Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση, οφείλουν να καταθέσουν στο Ταμείο της Εταιρίας ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη στην Ελλάδα ανώνυμη τραπεζική εταιρία, σχετική βεβαίωση από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού ή βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κ.Α.Α. Οι Μέτοχοι που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση μπορούν να αντιπροσωπευθούν σε αυτήν από πρόσωπο που έχουν εξουσιοδοτήσει νόμιμα. Οι ανωτέρω βεβαιώσεις, καθώς και τα έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων των μετόχων, πρέπει να καταθέτονται στην εταιρία τουλάχιστον πέντε (5) ολόκληρες ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης. Μέτοχοι που δεν έχουν συμμορφωθεί με τα διατάξεις των παραγράφων 1 και 3 του ως άνω άρθρου, μπορούν να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση μόνο μετά από άδειά της.

BYTE COMPUTER Α.Β.Ε.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 28/12/2006, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Καλλιρρόης 98, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά (94.896,054) Ευρώ δι’ αυξήσεως της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά Ευρώ (0,006), καλυπτομένης εξ ολοκλήρου διά τής κεφαλαιοποιήσεως της προκυψάσης εκ της αναπροσαρμογής των ακινήτων της εταιρείας υπεραξίας, συμφώνως προς τας διατάξεις του άρθρου 23 του Ν. 2065/1992. 2. Καθορισμός της ονομαστικής αξίας της μετοχής εις (0,306) ευρώ. Και 3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας και κωδικοποίηση αυτού. Καλούνται οι κκ. Μέτοχοι νά συμμετάσχουν στήν ως άνω Συνέλευση. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άπαντες οι μέτοχοι, οι οποίοι δύνανται νά παρίστανται καί νά ψηφίζουν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου. Εκάστη μετοχή έχει τό δικαίωμα μιάς ψήφου. Οι επιθυμούντες νά συμμετάσχουν στήν Γενική συνέλευση μέτοχοι οφείλουν νά έχουν μετατρέψει τό σύνολο τών μετοχών των σέ άϋλη μορφή. Και - Εάν οι μετοχές των είναι καταχωρισμένες στόν Λογαριασμό Αξιών των καί στόν Λογαριασμό Χειριστού, νά δεσμεύσουν τό σύνολο ή μέρος τών κατεχομένων υπ’ αυτών μετοχών μέσω τού Χειριστού των καί νά παραλάβουν απ’ αυτόν τήν σχετική Βεβαίωση Δεσμεύσεως Μετοχών, τήν οποία οφείλουν εν συνεχεία νά καταθέσουν στά γραφεία τής εταιρείας (οδός Καλλιρρόης αριθμ. 98 - Αθήναι) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πρό τής ημέρας συνεδριάσεως τής Γενικής Συνελεύσεως. - Εάν οι μετοχές των είναι καταχωρισμένες στόν Ειδικό Λογαριασμό, νά δεσμεύσουν διά δηλώσεώς των στό Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών τό σύνολο ή μέρος τών κατεχομένων υπ’ αυτών μετοχών καί νά παραλάβουν εκ τού Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Αθηνών τήν σχετική Βεβαίωση Δεσμεύσεως Μετοχών, τήν οποίαν οφείλουν εν συνεχεία νά καταθέσουν στά ανωτέρω γραφεία τής εταιρείας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πρό τής ημέρας συνεδρι-άσεως τής Γενικής Συνελεύσεως. - Εάν οι κ.κ. Μέτοχοι επιθυμούν νά εξουσιοδοτήσουν τρίτα πρόσωπα όπως παραστούν γιά λογαριασμό καί επ’ ονόματί των στήν Γενική Συνέλευση, οφείλουν νά καταθέσουν τά σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα στά ανωτέρω γραφεία τής εταιρείας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πρό τής ημέρας συνεδριάσεως τής Γενικής Συνελεύσεως.

CPI Α.Ε.

Τακτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 29/12/2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στον Ταύρο, Ραφαηλίδου 1, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή, συζήτηση και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης (1.7.2005 έως 30.6.2006), της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και του Πιστοποιητικού του Ορκωτού Ελεγκτή. 2. Υποβολή, συζήτηση και έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων εταιρικής χρήσης (1.7.2005 έως 30.6.2006), της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και του Πιστοποιητικού του Ορκωτού Ελεγκτή. 3. Έγκριση αμοιβών και άλλων παροχών των μελών του Δ.Σ. που καταβλήθηκαν κατά την εταιρική χρήση 1/7/05-30/6/06 σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ 2 του Ν. 2190/20 και προέγκριση αμοιβών για την εταιρική χρήση 1/7/2006-30/6/2007. 4. Απαλλαγή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών για την χρήση 1-7-2005 έως 30-6-2006. 5. Επικύρωση εκλογής μελών του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντων. 6. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού, (σκοπός της εταιρείας). 8. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών για την χρήση 1-7-2006 έως 30-6-2007 και καθορισμός της αμοιβής τους. 9. Έγκριση αμοιβών και συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 23α παρ. 2 του ν.2190/1920. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Δ.Σ. 10. Παροχή άδειας στα μέλη του Δ.Σ. για συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο άλλων εταιρειών. 11. Αγορά ιδίων μετοχών. 12. Διάφορα θέματα - Ανακοινώσεις. Οι κκ. Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην εν λόγω Τακτική Γενική Συνέλευσης αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου, οφείλουν να καταθέσουν στα Γραφεία της Εταιρείας (Ραφαηλίδου αρ. 1 Ταύρος) κατά περίπτωση σχετική βεβαίωση δέσμευσης των μετοχών για συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Ν. 2396/96 ή βεβαίωση που αντιστοιχεί σε βεβαίωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών Αθηνών, καθώς και τα τυχόν πληρεξούσια έγγραφα, πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ορισθείσα συνεδρίαση και να λάβουν ταυτόχρονα απόφαση η οποία χρησιμεύει ως εισιτήριο για την Συνέλευση. Για την έκδοση της παραπάνω βεβαίωσης οι κ.κ. Μέτοχοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση προς το Κεντρικό Αποθετήριο Αθηνών μέσω του χειριστή τους (Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή Εταιρεία) ή σε περίπτωση που δεν έχουν χειριστή απευθείας στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Αθηνών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΥΤΕ
  • ΣΠΙ
  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα