Από 30 Ιανουαρίου 2007 τα Windows Vista

Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2006 18:21

Τη διαθεσιμότητα του λειτουργικού συστήματος Windows Vista, της έκδοσης 2007 του Microsoft Office και μίας πλειάδας νέων προϊόντων για επιχειρηματικούς πελάτες ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft Ελλάς σε ειδική εκδήλωση για δημοσιογράφους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, τα νέα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν σε έναν κόσμο άμεσης επικοινωνίας, διαρκούς πληροφόρησης και συνεχούς αλλαγής.

Η ανακοίνωση αυτή, όπως υπογραμμίζεται, σηματοδοτεί την έναρξη του σημαντικότερου προϊοντικού λανσαρίσματος στην ιστορία της εταιρείας, όπως και την πρώτη παράλληλη κυκλοφορία των προϊόντων-ναυαρχίδων της από τότε που λανσαρίστηκαν μαζί τα Windows 95 και το Office 95, πριν από έντεκα χρόνια.

Η αγγλική έκδοση των Windows Vista και του 2007 Office system θα είναι διαθέσιμη στο καταναλωτικό κοινό καθώς και σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που δεν ακολουθούν προγράμματα μαζικής αδειοδότησης από τις 30 Ιανουαρίου 2007. Η ελληνική έκδοση και των δύο προϊόντων αναμένεται να ακολουθήσει ένα με δύο μήνες αργότερα.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Τσάγκο, Διεθύνοντα Σύμβουλο της Microsoft Ελλάς, οι νέες εκδόσεις των Windows, του Office αλλά και του Exchange Server 2007 είναι αποτέλεσμα μίας χωρίς προηγούμενο συνεργασίας της εταιρείας με τους πελάτες της. Η ανάπτυξη των νέων προϊόντων προέκυψε μέσα από την παρατήρηση περισσότερων από ένα δισεκατομμύριο επιχειρηματικών διαδικασιών, καθώς και από την καταγραφή των αναγκών πελατών, που προθυμοποιήθηκαν να συνεργαστούν με την Microsoft σε αυτή τη διαδικασία. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, περισσότεροι από 5 εκατομμύρια πελάτες της Microsoft από ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποίησαν εκδόσεις beta των προϊόντων και παρείχαν πολύτιμες παρατηρήσεις και προτάσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα