Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Ηewlett Packard Hellas

Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2006 13:52

Νέος διευθύνων σύμβουλος της Hewlett Packard Hellas αναλαμβάνει ο κ. Στέφανος Γιουρέλης, μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής του τμήματος Προσωπικών Υπολογιστών της εταιρείας.

Ο κ. Γιουρέλης θα αντικαταστήσει τον κ. Θέμη Ρεκλείτη, ο οποίος παραιτήθηκε σήμερα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου μετά από 16 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία.

Ο κ. Γιουρέλης είναι κάτοχος πτυχίου της σχολής Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Στο πλαίσιο της δεκατετράχρονης σταδιοδρομίας του στον κλάδο της πληροφορικής έχει εργαστεί σε εταιρίες όπως οι CG Soft, Info Quest και Compaq Computer, κατέχοντας σημαντικές θέσεις.

Το 2002, μετά τη συγχώνευση της Hewlett-Packard με την Compaq Computer, ο κος Γιουρέλης μετέβη στην HP Hellas, όπου ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στο Personal Systems Group, έχοντας στην ευθύνη του την ανάπτυξη του τμήματος προσωπικών συστημάτων της εταιρείας. Σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της HP Hellas και Γενικού Διευθυντή του Enterprise Systems Group της εταιρίας για την Ελλάδα και την Κύπρο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα