ΧΑΑ: Aνακοινώσεις

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2001 15:52

ΕΤΕΒΑ Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την Τράπεζα ότι από την 8/6/2001:

α) Θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α.Α. των 75.888 νέων μετοχών ονομαστικής αξίας ευρώ 0,5282 (δρχ. 180) – 55.255 κοινών ονομαστικών με δικαίωμα ψήφου και 20.633 προνομιούχων χωρίς δικαίωμα ψήφου μετοχών – που εκδόθηκαν συνεπεία της συγχωνεύσεως με απορρόφηση από την Τράπεζα της ανώνυμης εταιρίας ‘Ελληνική Εφοπλιστική Εταιρία Επενδύσεων Ανώνυμος Εταιρία’. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι λοιποί, πλην της Τράπεζας, μέτοχοι της απορροφώμενης εταιρίας. Κάθε μία μετοχή της απορροφώμενης εταιρίας ‘Ελληνική Εφοπλιστική Εταιρία Επενδύσεων ΑΕ’ θα ανταλλάσσεται με 62 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας Επενδύσεων Βιομηχανικής Αναπτύξεως ΑΕ. Οι νέες μετοχές θα καταχωρηθούν στο Σ.Α.Τ. στις 8/6/2001. β) Η διαπραγμάτευση του συνόλου των 49.919.028 μετοχών (36.346.415 κοινές με ψήφο και 13.572.613 προνομιούχες χωρίς δικαίωμα ψήφου μετοχές) της Τράπεζας όπως προκύπτει κατόπιν της ανωτέρω συγχωνεύσεως θα γίνεται με την νέα ονομαστική αξία των 0,60 ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 2/5/2001.

ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α.Α. κατά την συνεδρίαση της 31/5/2001 ενέκρινε την μετατροπή του συνόλου των 7.005.000 κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές, σύμφωνα με την απόφαση της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 24/4/2001. Ως τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών ως ανωνύμων ορίζεται η 8/6/2001 και ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των ανωτέρω μετοχών ως ονομαστικών στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Συναλλαγών του Χ.Α.Α. ορίζεται η 15/6/2001. Την ενδιάμεση περίοδο θα απαιτηθεί η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών ώστε να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των ανωνύμων μετοχών. Κατά την άνω ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης οι νέοι ονομαστικοί τίτλοι θα βρίσκονται στην διάθεση των δικαιούχων επενδυτών σε άϋλη μορφή με πίστωση στις μερίδες και στους λογαριασμούς τους στο Σ.Α.Τ. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μετόχων της εταιρίας, υπεύθυνος κ. Αντωνόπουλος, τηλ. 28.26.825.

Χ. ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ & ΥΙΟΣ Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι οι Εκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων, κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας οι οποίες συνήλθαν την 16/2/2001 αποφάσισαν την αγορά ιδίων μετοχών της εταιρίας, κοινών και προνομιούχων, με σκοπό την στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής τους. Ειδικότερα καθορίστηκαν: α) Ο ανώτατος αριθμός των μετοχών που θα αγοραστούν: i. μέχρι 544.320 κοινές μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 7% του συνόλου των 7.776.000 κοινών μετοχών και ii. μέχρι 69.984 προνομιούχες μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 8,1% του συνόλου των 864.000 προνομιούχων μετοχών της εταιρίας. β) η ανώτατη τιμή αγοράς της κοινής και της προνομιούχου μετοχής σε 4.000 δρχ. (ή 11,7 ευρώ). γ) το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα γίνουν οι ως άνω αγορές σε 18 μήνες από την ημερομηνία λήψεως των αποφάσεων των ως άνω Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων.

Σε εφαρμογή των ως άνω αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων των μετόχων και σύμφωνα με την διάταξη της παρ. 10 του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ίσχυε στις 16/2/2001, ανακοινώνεται ήδη η πρόθεση της εταιρίας να προβεί στην απόκτηση δικών της μετοχών με ημερομηνία έναρξης την 11/6/2001.

Α.Ε.Ε. ΑΡΓΥΡΟΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ & ΒΑΡΥΤΙΝΗΣ

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, την 6/6/2001, αποφασίστηκε η πληρωμή μερίσματος δρχ. 140 ανά μετοχή από τα κέρδη του 2000. Η ημερομηνία αποκοπής μερίσματος είναι η 7/6/2001. Δικαιούνται μέρισμα οι κάτοχοι της μετοχής μέχρι και το πέρας των εργασιών του Χ.Α.Α., της 6/6/2001. Ο τρόπος πληρωμής του μερίσματος θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες δια του Τύπου.

ΟΤΕ Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισε να προτείνει τη διανομή μερίσματος 240 δρχ. ανά μετοχή, για την εταιρική χρήση 2000. Δικαιούχοι του μερίσματος αυτού θα είναι οι κάτοχοι μετοχών κατά τη λήξη των εργασιών του Χ.Α.Α., την ημέρα πραγματοποιήσεως της 49ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του Οργανισμού, η οποία θα συγκληθεί στο Διοικητικό Μέγαρο του Οργανισμού, Κηφισίας 99 Μαρούσι, την 25/6/2001 και ώρα 15:30. Συνεπώς από την επομένη ημέρα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, δηλ. από 26/6/2001, η διαπραγμάτευση των μετοχών του Οργανισμού θα γίνεται χωρίς δικαίωμα επί του μερίσματος.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 6/6/2001, της Εμπορικής Επενδυτικής, το μέρισμα χρήσης 2000 ανέρχεται σε 15 δρχ. ανά μετοχή. Οι δικαιούχοι για την είσπραξη μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της 7/6/2001. Από τις 8/6/2001 οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται χωρίς το μέρισμα. Η ημερομηνία καταβολής του μερίσματος είναι η 3/7/2001.

ΑΣΠΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.

Η εταιρία ΑΣΠΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Αναφορικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ που δημοσιεύθηκε το Σάββατο 2/6/2001 (ένθετο Οικονομία, σελ. 44) σχετικά με τη μερισματική απόδοση εισηγμένων στο Χ.Α.Α. εταιριών και σύμφωνα με το άρθρο 5 της απόφασης 5/204/14.11.2000 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε για τα εξής:

- Μας είναι άγνωστος ο τρόπος υπολογισμού της αναφερόμενης μερισματικής απόδοσης.

- Το τελευταίο διανεμηθέν μέρισμα της εταιρίας ήταν 1.000 δρχ., αφορούσε την εταιρική χρήση 1/1/1999 – 31/12/1999 και άρχισε να καταβάλλεται τον Αύγουστο του 2000.

- Αναφορικά για το μέρισμα της χρήσης 1/1/2000 – 31/12/2000, θα αποφασίσει η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, που θα συνέλθει στις 11/6/2001.›

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε.

Η εταιρία ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Αναφορικά με το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Χρηματιστήριο το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ‘... ο Ομιλος Αποστολόπουλου έχει στα χέρια του συγκεκριμένες και δελεαστικές προτάσεις ξένων ομίλων...’ καθώς και ότι ‘... μια εξ’ αυτών αφορά την εξαγορά ποσοστού μέχρι και 34% του Ιατρικού Αθηνών, πρόταση που έρχεται από ξένο group...’ η εταιρία μας δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι πληροφορίες αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι για την προστασία της επενδυτική κοινότητας από ανυπόστατες φημολογίες προχωρήσαμε στην αποστολή εξώδικου διαμαρτυρίας προς την ανωτέρω εφημερίδα. Τέλος, η εταιρία μας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν επίσημοι τρόποι επικοινωνίας, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Κεφαλαιαγοράς και του Χ.Α.Α., για την υπεύθυνη και αξιόπιστη πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού σχετικά με όλες τις εταιρικές εξελίξεις. Να είστε σίγουροι ότι οποιαδήποτε σημαντική επιχειρηματική κίνηση πρόκειται να συμβεί στο μέλλον θα ανακοινωθεί υπεύθυνα τόσο σε εσάς όσο και στο επενδυτικό κοινό, όπως συνηθίζει να πράττει η εταιρία μας με συνέπεια έως σήμερα.›

ΑΧΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Η εταιρία ΑΧΟΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Η ΑΧΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ με διακριτικό τίτλο AXON HOLDINGS S.A (Εταιρεία), με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο, ενημερώνει τις αρμόδιες χρηματιστηριακές αρχές και το επενδυτικό κοινό ότι η Διοίκηση της εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών. Μέσω της εν λόγω αύξησης και στα πλαίσια του καταστατικού της σκοπού, στόχος της Εταιρείας είναι να προβεί σε εξαγορά νέων εταιρειών, προκειμένου να επεκταθεί σε νέους τομείς δραστηριότητας όπως εκδόσεις, κατασκευή και εμπορία οπλικών συστημάτων και διαχείριση και ανάπτυξη ακίνητης περιουσίας, καθώς και να ενισχύσει περαιτέρω την ήδη σοβαρή παρουσία της στον κλάδο των αερομεταφορών μέσω της συνδεδεμένης εταιρείας AXON AIRLINES AE, η οποία είναι γνωστό ότι έχει συμμετάσχει στο διαγωνισμό του Δημοσίου για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Σημειώνουμε ότι μετά την οριστικοποίηση των επενδυτικών σχέσεων από τη Διοίκηση της Εταιρείας, αρμόδιο όργανο για την έγκριση τους αποτελεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της.

Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία θα κρατήσει ενήμερους τις χρηματιστηριακές αρχές και το επενδυτικό κοινό.›

ΠΕΙΡΑΙΩΣ LEASING Α.Ε.

Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 1 εδ. ε της υπ’ αριθμ. 5/204/14.11.2000 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία ΠΕΙΡΑΙΩΣ LEASING Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί ότι ο κ. Αντωνιάδης Χριστόδουλος του Γεωργίου μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας, υπέβαλλε την παραίτησή του, από την ιδιότητά του αυτή. Το Δ.Σ. της εταιρίας απεδέχθη την παραίτησή του, ευχαριστώντας τον για τις υπηρεσίες που προσέφερε κατά την διάρκεια της θητείας του. Με βάση το καταστατικό της εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο, διόρισε ως μέλος του, τον κ. Παπαϊωάννου Γεώργιο του Σωτηρίου, μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΕΙΡΑΙΩΣ LEASING Α.Ε.. Τέλος με απόφαση του Δ.Σ. τα καθήκοντα του Εσωτερικού Ελεγκτή της εταιρίας ανατίθεται στον κ. Χριστοδούλου Νικόλαο του Γεωργίου.

Μ.Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Η εταιρία Μ.Ι. ΜΑΪΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. με Δελτίο Τύπου της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Η 3Μ και η SIAT (μέλος του Ομίλου ΜAIΛΛΗ) αναδιοργανώνουν την κοινοπραξία Combi Packaging.

H 3M ένας παγκόσμιος προμηθευτής ολοκληρωμένων λύσεων συσκευασίας και η SIAT S.p.A. μια παγκόσμια παραγωγός εταιρία εξοπλισμού συσκευασίας αναδιοργάνωσαν την κοινοπραξία τους Combi Packaging Systems LLC, εξαγοράζοντας το τελευταίο μερίδιο των προηγούμενων ιδιοκτητών της Combi America. Το γεγονός αυτό ήταν προσχεδιασμένο από την δημιουργία της κοινοπραξίας το 1999. Η Combi Packaging Systems LLC θα συνεχίσει να παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά από εξοπλισμό συσκευασίας μέσω των εδραιωμένων δικτύων διανομής της 3Μ. Οι βασικοί πελάτες της είναι οι εταιρίες που χρησιμοποιούν χαρτοκιβώτια στην συσκευασία τους. Το κλειδί της επιτυχίας της κοινοπραξίας είναι ο άριστος εξοπλισμός που κατασκευάζει. Η Combi σχεδιάζει και κατασκευάζει μια μεγάλη σειρά από εξοπλισμό ανόρθωσης και κλεισίματος χαρτοκιβωτίων σε μια έκταση 59,000 τετραγωνικών μέτρων στο Canton, του Οχάιο (U.S.A.). Επιπλέον, με την κατασκευαστική της εξειδίκευση η μηχανολογική και σχεδιαστική ομάδα της Combi εστιάζει sτην αυξανόμενη τάση των πελατών της για αποκέντρωση του σχεδιασμού, της κατασκευής και της συναρμολόγησης των ολοκληρωμένων γραμμών συσκευασίας. Η κοινοπραξία εξακολουθεί να προσφέρει μια μοναδική πηγή λύσεων σε συνεργασία με την εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνική υποστήριξη.

3Μ Η 3Μ είναι μια διαφοροποιημένης τεχνολογίας και επιστημονικών λύσεων εταιρία με πωλήσεις για το 2000 της τάξης των USD 16 δις. Λειτουργεί σε περισσότερες από 60 χώρες και απασχολεί παγκοσμίως περισσότερους από 70,000 υπαλλήλους. Εγκατεστημένη στο St. Paul της Μinnesota (U.S.A.), η 3Μ εξυπηρετεί πελάτες σε πολλές αγορές από φαρμακευτικά προϊόντα, είδη υγιεινής, ηλεκτρονικά, οπτικά μέχρι και είδη γραφείου. Το τμήμα συστημάτων συσκευασίας της 3Μ είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης, προμηθευτής αυτομάτων, ημι-αυτομάτων και χειροκίνητων συστημάτων συσκευασίας, καθώς επίσης παρέχει και μια πλήρης σειρά από ταινίες συσκευασίας. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 651-736-7918 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα (web-site) : www.3m.com.

OMIΛΟΣ ΜΑΙΛΛΗ Ο Ομιλος ΜΑΙΛΛΗ είναι ένας ευρωπαϊκός όμιλος όπου η μητρική εταιρία στην Ελλάδα είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών συγκροτούμενος από 30 εταιρίες, συμπεριλαμβανομένου και του Ομίλου SIAT και παράγει και διανέμει μηχανές και υλικά δευτερογενούς συσκευασίας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστιοσελίδα (web-site) : www. maillis.gr.

SIAT S.p.A. H SIAT είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς, με πλήρη καθετοποιημένη παραγωγή, που προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μηχανών και εργαλειών συσκευασίας. Με βάση το Turate της Ιταλίας, η εταιρία έχει παγκόσμια φήμη για την ανάπτυξη σύγχρονων αυτόματων μηχανών συσκευασίας. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 39-02-964951 ή επισκεφτείτε την ιστιοσελίδα (web-site): www.siat.com

COMBI PACKAGING SYSTEMS H Combi Packaging Systems LLC προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα συσκευασίας για ανόρθωση και κλείσιμο χαρτοκιβωτίων με αυτοκόλλητες ταινίες για τους πελάτες της σε παγκόσμια κλίμακα. Mε βάση το Οχάιο σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ποικιλία από εξοπλισμούς συσκευασίας από τις καλύτερες μηχανές ανόρθωσης και κλεισίματος μέχρι και τελικές ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 330-456-9333 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα (web-site): www.combi.com›

Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ Α.Τ.Ε. – ΑΤΤΙ ΚΑΤ Α.Τ.Ε.

Η εταιρία Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ Α.Τ.Ε. και η ΑΤΤΙ ΚΑΤ Α.Τ.Ε., με επιστολή τους προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιούν τα ακόλουθα: «Σε συνέχεια της από 8/5/2001 επιστολής μας, σας γνωρίζουμε ότι, ως μέλος της κοινοπραξίας ΑΤΤΙ – ΚΑΤ ΑΤΕ – Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΤΕ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ, υπογράψαμε την σύμβαση αναδοχής του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ & ΜΕΤΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ, ΤΜΗΜΑ Γ – 602 κατοικίες, προϋπολογισμού δρχ. 25.500.000.000 και χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης το έτος 2003.›

ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Η εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Την 1/6/2001 η εταιρία με την επωνυμία ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ – ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ εξαγόρασε ποσοστό 50% επί των μετοχών της εταιρίας με την επωνυμία E – VALUE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΜΕΣΟΥ MARKETING ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ και τον διακριτικό τίτλο E – VALUE ΑΕ (ΑΡΜΑΕ 43813/66/Β/99/014) ήτοι (625.000) κοινές ονομαστικές μετοχές των 1.000 δρχ. (ονομαστική αξία μετοχής) εκάστης έναντι συνολικού τιμήματος 781.250.000 δρχ. ή τιμήματος 1.250 δρχ. ανά μετοχή. Κατόπιν των ανωτέρω, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ κατέχει σήμερα ποσοστό 70% επί του μετοχικού κεφαλαίου της E – VALUE ΑΕ έναντι του προγενέστερου 20%.›

ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ.

Η εταιρία ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. ανακοινώνει τα ακόλουθα: «Σας ανακοινώνουμε, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 1 του π.δ. 82/1996, ότι η εταιρία μας (είτε η ίδια είτε ως μέλος κοινοπραξιών) έχει την πρόθεση να συμμετάσχει στις διαδικασίες ανάληψης προμηθειών που εμπίπτουν στις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 15 του Ν. 2328/1995. Συγκεκριμένα, η εταιρία μας προτίθεται να συμμετάσχει: Στον υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου Διακήρυξης Δ30/Γ/20/24.4.2001 Δημόσιο Ανοικτό Διαγωνισμό για την Παροχή στο ΙΚΑ Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών μετάδοσης δεδομένων, Φωνής και εικόνας μέσω Ιδιωτικού Ιδεατού Δικτύου (ΙΚΑΝΕΤ) του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων με προϋπολογισθείσα δαπάνη 4.950.000.000 δρχ., ο οποίος θα διενεργηθεί την 20/6/2001. Καθώς και σε διαγωνισμούς που θα προκηρύξουν τα Υπουργεία Αιγαίου, Ανάπτυξης, Γεωργίας, Δημόσιας Τάξης, Δικαιοσύνης, Εθνικής Αμυνας, Πολιτισμού, Εθνικής Οικονομίας, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εμπορικής Ναυτιλίας, Εξωτερικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Μεταφορών και Επικοινωνιών, Οικονομικών, Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Εργων, Πολιτισμού και Επιστημών, Τύπου και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Υγείας και Πρόνοιας, Μακεδονίας Θράκης, Αθλητισμού και στους εποπτευόμενους από αυτά φορείς. Για τους μετόχους μας που είναι ανώνυμες εταιρίες και δεν έχουν προβεί στη μέχρι φυσικού προσώπου κατά την έννοια του άνω διατάγματος – ονομαστικοποίηση των μετοχών τους, οι προβλεπόμενες κυρώσεις συνίσταται στη στέρηση των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου στη Γενική Συνέλευση της εταιρίας καθώς και των κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων που απορρέουν από την μετοχική τους ιδιότητα.›

NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε. – ΣΠΟΡΤΣΜΑΝ Α.Ε. – ΕΝΔΥΣΗ Α.Ε. – ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.

Οι εταιρίες NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε. – ΣΠΟΡΤΣΜΑΝ Α.Ε. – ΕΝΔΥΣΗ Α.Ε. – ΑΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε. με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιούν τα ακόλουθα: «Σε συνέχεια της από 14/5/2001 (αρ. Πρωτ. 22234) επιστολής μας, σας ενημερώνουμε ότι οι νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιριών: 1. «ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ Καλλυντικά Ανώνυμος Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρία›, 2. «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΕΝΔΥΣΕΩΣ ΣΠΟΡΤΣΜΑΝ Α.Ε.›, 3. «ΕΝΔΥΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΕΝΔΥΣΕΩΣ, ΥΠΟΔΗΣΕΩΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ›, 4. «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΔΕΛΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ›, 5. «ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ, ΧΑΡΤΙΚΩΝ, ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ›, 6. «ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ›, 7. «ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ›, 8. «ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ›, 9. «NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ› υπέγραψαν την 1/6/2001 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης με απορρόφηση των οκτώ πρώτων εταιριών από την ένατη, το οποίο προβλέπει συνοπτικά τα ακόλουθα: 1. Ως δίκαιες και λογικές σχέσεις ανταλλαγής των μετοχών κρίθηκαν, λαμβάνοντας υπόψη την από 11/5/2001 αποτίμηση της εταιρίας ΕΡΝΣΤ & ΓΙΑΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, οι εξής:

- 1 μετοχή της ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε. προς 0,761030091087645 μετοχές της NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

- 1 μετοχή της ΣΠΟΡΤΣΜΑΝ Α.Ε. προς 0,887796734311879 μετοχές της NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

- 1 μετοχή της ΕΝΔΥΣΗ Α.Ε. προς 0,535760276249753 μετοχές της NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

- 1 μετοχή της ΑΔΕΛΦΟΙ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε..Ε. προς 0,763093059726255 μετοχές της NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

- 1 μετοχή της ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ Α.Ε. προς 1 μετοχή της NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

- 1 μετοχή της ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε. προς 122 μετοχές της NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

- 1 μετοχή της ΑΤΑΛΑΝΤΗ Α.Β.Ε.Ε. προς 9,619750135795760 μετοχές της NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

- 1 μετοχή της ΑΤΑΛΑΝΤΑ Α.Ε.Β.Ε. προς 19,40959259259260 μετοχές της NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.

2. Το μετοχικό κεφάλαιο της Απορροφώσας Εταιρίας (NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε.) το οποίο ανέρχεται σήμερα στο ποσό των δρχ. 4.941.640.000, θα αυξηθεί συνολικά κατά το ποσό των δρχ. 4.754.349.300 που αντιστοιχεί στα εισφερόμενα μετοχικά κεφάλαια των Απορροφούμενων εταιριών αφαιρούμενων των συμμετοχών μεταξύ τω συγχωνευομένων εταιριών. Μετά την ως άνω άθροιση το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της Απορροφώσας θα ανέλθει στο ποσό των δρχ. 9.695.989.300.

3. Προκειμένου να παραμείνει ίδιος ο αριθμός των μετοχών που κατέχουν οι σημερινοί μέτοχοι της Απορροφώσας, ώστε η διαμορφούμενη γι’ αυτούς σχέση ανταλλαγής να είναι 1 προς 1, θα αναπροσαρμοσθεί ταυτόχρονα με την έγκριση της συγχώνευσης από τις Γενικές Συνελεύσεις των συγχωνευομένων εταιριών η ονομαστική αξία της μετοχής της Απορροφώσας από δρχ. 125 σε δρχ. 140.96 περίπου.

4. Λόγω μετατροπής του μετοχικού κεφαλαίου και της ονομαστικής αξίας της μετοχής από δραχμές σε ευρώ και προς αποφυγήν μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου λόγω της προσαρμογής θα αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο της Απορροφώσας κατά το ποσό των δρχ. 147.994.791,41 με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής από δρχ. 140.96 περίπου σε δρχ. 143,115 ή 0,42 ευρώ και έτσι το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας μετά την κεφαλαιοποίηση θα ανέλθει σε δρχ. 9.843.984.091,41 ή ευρώ 28.889.168,28 διαιρούμενο σε 68.783.734 κοινές ανώνυμες μετοχές ονομαστικής αξίας δρχ. 143,115 ή 0,42 ευρώ η κάθε μία.

Το από 1/6/2001 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης της συγχώνευσης από τις Γενικές Συνελεύσεις των συγχωνευομένων εταιριών και την λήψη των απαιτούμενων σύμφωνα με το νόμο αδειών και εγκρίσεων των αρμοδίων αρχών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν. 2166/1993 και ΚΝ 2190/1920.›

KEGO Α.Ε.

Η εταιρία KEGO Α.Ε. με επιστολή της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28/5/2001, αποφάσισε την τροποποίηση της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που είχε αποφασίσει η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της 17/11/1999 και ενέκρινε την κατωτέρω τροποποιημένη Διάθεση των Αντληθέντων Κεφαλαίων. 1) ΔΑΠΑΝΕΣ: ΕΚΔΟΣΗΣ – Προβλεπόμενη Χρήση Σύμφωνα με το Ε.Δ. Απόφαση Ε.Γ.Σ. 17/11/1998, Χρήση 2000: 130.000.000, Χρήση 2001: 0, ΣΥΝΟΛΟ: 130.000.000. Σύμφωνα με την Απόφαση της Τ.Γ.Σ. 28/5/2001: 130.000.000. 2) ΙΔΡΥΣΗ ΧΟΙΡ. ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΝΑΠΑΡ. - Προβλεπόμενη Χρήση Σύμφωνα με το Ε.Δ. Απόφαση Ε.Γ.Σ. 17/11/1998, Χρήση 2000: 100.000.000, Χρήση 2001: 50.000.000, ΣΥΝΟΛΟ: 150.000.000. Σύμφωνα με την Απόφαση της Τ.Γ.Σ. 28/5/2001: 150.000.000. 3) ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟΘ. ΧΩΡΩΝ ΕΚΣΥΓΧΡ. ΤΕΧΝ. ΕΓΚΑΤ/ΣΕΩΝ - Προβλεπόμενη Χρήση Σύμφωνα με το Ε.Δ. Απόφαση Ε.Γ.Σ. 17/11/1998, Χρήση 2000: 100.000.000, Χρήση 2001: 100.000.000, ΣΥΝΟΛΟ: 200.000.000. Σύμφωνα με την Απόφαση της Τ.Γ.Σ. 28/5/2001: 200.000.000. 4) ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΥΞΗΣΗ Μ/Κ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡ. ΕΝΑΛΙΟΣ Α.Ε. & ΑΣΤΕΡΙΑΣ Α.Ε. - Προβλεπόμενη Χρήση Σύμφωνα με το Ε.Δ. Απόφαση Ε.Γ.Σ. 17/11/1998, Χρήση 2000: 300.000.000, Χρήση 2001: 0, ΣΥΝΟΛΟ: 300.000.000. Σύμφωνα με την Απόφαση της Τ.Γ.Σ. 28/5/2001: 650.000.000. 5) ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΟΣΟΣΤ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ Μ/Κ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΤΗΝΟΠΤΗΝ/ΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ - Προβλεπόμενη Χρήση Σύμφωνα με το Ε.Δ. Απόφαση Ε.Γ.Σ. 17/11/1998, Χρήση 2000: 150.000.000, Χρήση 2001: 100.000.000, ΣΥΝΟΛΟ: 250.000.000. Σύμφωνα με την Απόφαση της Τ.Γ.Σ. 28/5/2001: 0. 6) ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - Προβλεπόμενη Χρήση Σύμφωνα με το Ε.Δ. Απόφαση Ε.Γ.Σ. 17/11/1998, Χρήση 2000: 622.000.000, Χρήση 2001: 0, ΣΥΝΟΛΟ: 622.000.000. Σύμφωνα με την Απόφαση της Τ.Γ.Σ. 28/5/2001: 622.000.000. 7) ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ - Προβλεπόμενη Χρήση Σύμφωνα με το Ε.Δ. Απόφαση Ε.Γ.Σ. 17/11/1998, Χρήση 2000: 0, Χρήση 2001: -, ΣΥΝΟΛΟ: 0. Σύμφωνα με την Απόφαση της Τ.Γ.Σ. 28/5/2001: -. 8) ΜΕΙΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ (ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΥ) - Προβλεπόμενη Χρήση Σύμφωνα με το Ε.Δ. Απόφαση Ε.Γ.Σ. 17/11/1998, Χρήση 2000: 1.000.000.000, Χρήση 2001: -, ΣΥΝΟΛΟ: 1.000.000.000. Σύμφωνα με την Απόφαση της Τ.Γ.Σ. 28/5/2001: 1.000.000.000. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ - Προβλεπόμενη Χρήση Σύμφωνα με το Ε.Δ. Απόφαση Ε.Γ.Σ. 17/11/1998, Χρήση 2000: 2.402.000.000, Χρήση 2001: 250.000.000, ΣΥΝΟΛΟ: 2.652.000.000. Σύμφωνα με την Απόφαση της Τ.Γ.Σ. 28/5/2001: 2.652.000.000.›

EVEREST Α.Ε.

Η εταιρία EVEREST Α.Ε. με Δελτίο Τύπου της προς το Χ.Α.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «Ο Ομιλος εταιριών EVEREST ανακοίνωσε τα Ενοποιημένα Αποτελέσματα του εννιαμήνου 1/7/2000 έως 31/3/2001. Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε 7,9 δις δρχ. από 6,2 δις δρχ. το αντίστοιχο εννιάμηνο του προηγούμενου οικονομικού έτους, σημειώνοντας αύξηση 28%. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στην δυναμική ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων EVEREST, τα οποία σήμερα ανέρχονται σε 58, ενώ αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του 2001 θα φθάσουν τα 75 και τα 100 μέχρι το τέλος του 2002. Κατά την ίδια περίοδο τα Μικτά Κέρδη Εκμετάλλευσης του Ομίλου αυξήθηκαν κατά 23% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 1999, διαμορφούμενα στα 3,7 δις δρχ. Κατά την εξεταζόμενη περίοδο τα καθαρά κέρδη του Ομίλου προ δικαιωμάτων μειοψηφίας παρουσίασαν μείωση διαμορφούμενα στα 1,480 δις δρχ., σε σχέση με 1,665 δις δρχ. την αντίστοιχη περίοδο του 1999. Παράλληλα τα καθαρά κέρδη μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας διαμορφώθηκαν στα 993 εκατ. δρχ., από 1,193 δις δρχ., παρουσιάζοντας μείωση 16,7%. Η μείωση αυτή οφείλεται αφενός στο υπερδιπλασιασμό των αποσβέσεων λόγω της εντατικής ανάπτυξης του δικτύου καταστημάτων EVEREST, αλλά και επενδύσεων στην εταιρία EVEREST Τροφοδοτική, και αφετέρου στο γεγονός ότι τα χρηματοοικονομικά αποτελέσματα είναι σε χαμηλότερα επίπεδα από τα περυσινά. Ο Ομιλος εταιριών EVEREST συνεχίζει την πορεία ανάπτυξης μέσα στο 2001 τόσο με την δημιουργία και λειτουργία νέων καταστημάτων, για όλα σχεδόν τα σήματα που εκπροσωπεί, όσο και με δυναμικές συνεργασίες με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης όπως είναι αυτή που πρόσφατα ανακοινώθηκε με την εταιρία Minoan Flying Dolphins και αφορά την παρουσία 36 σημείων EVEREST σε ταχυπλοία και πλοία της εταιρίας.›



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ
  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα