Aegon: Συνταξιοδοτικά προγράμματα σε Ιταλία, Γερμανία, Ρουμανία, Ουκρανία

Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2006 09:21

ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ στην Ιταλία, τη Γερμανία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία, στοχεύει η Aegon NV, η δεύτερη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Ολλανδίας, καθώς συνεχίζει να αναπτύσσεται στις αγορές της, στην Ολλανδία και τις ΗΠΑ.

«Θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε για ευκαιρίες εισόδου στην αγορά των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων», ανέφερε ο ανώτατος εκτελεστικός της διευθυντής, Don Shepard, σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα στη Χάγη.

Η Aegon, που διαθέτει συνταξιοδοτικά προϊόντα, είπε τον μήνα που πέρασε ότι επιθυμεί να διπλασιάσει την αξία της νέας της δραστηριότητας στο 1,1 δισ. ευρώ (1,46 δισ. δολ.) έως το 2010, καθώς αυξάνεται η ζήτηση για συντάξεις. Η ασφαλιστική εταιρεία προσθέτει προϊόντα στη Βρετανία για να αποσπάσει μερίδιο 10% της αγοράς ασφαλειών ζωής και συντάξεων έως το 2010.

Το μερίδιο της Aegon στην αγορά συντάξεων της Ολλανδίας αυξήθηκε στο 24% το 2005 από 21% το 2004. Ο Johan van der Werf, CEO του ολλανδικού σκέλους της Aegon, θέλει να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της σε περίπου 30%. Η ΙNG Groep NV, η μεγαλύτερη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών της Ολλανδίας, ηγείται σήμερα της αγοράς των συντάξεων στην Ολλανδία.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα