Συνεργασία του νερού «Θεόνη» με τον ΑΒ Βασιλόπουλο

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 16:03
UPD:20:43

Τη συνεργασία της με την αλυσίδα σουπερ-μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει η εταιρεία ΑΗΒ Group, η οποία εμφιαλώνει το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη».

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το φυσικό μεταλλικό νερό «Θεόνη» συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με τον ΑΒ Βασιλόπουλο, έχοντας παρουσία σε 26 σουπερ-μάρκετ της αλυσίδας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Θεσσαλία, Λαμία και Πάτρα.

«Σχεδιάζοντας με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα την παρουσία του στην ελληνική αγορά, το νερό Θεόνη έρχεται κοντά σε   ακόμη περισσότερους καταναλωτές, επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη τους και την προτίμησή τους», σημειώνει η εταιρεία.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη αναβλύζει σε υψόμετρο περίπου 1.100 μ. στην οροσειρά των Αγράφων. Σύμφωνα με την εταιρεία, εμφιαλώνεται απευθείας από την πηγή Γκούρα, από την οποία αναβλύζει, χωρίς προσμίξεις ή διεργασίες.

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας.

naftemporiki.gr

 

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα