«Είσαι υπ' ατμόν»

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 19:17
UPD:21:31
To είναι η πλατφόρμα content marketing της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να συνδεθούν με το κοινό της, επιτρέποντάς τους να παρουσιάζουν σε αυτό ενδιαφέρον περιεχόμενο. Ταυτόχρονα, οργανώνει όλη αυτή τη προσπάθεια με διαφανή, δημιουργικό τρόπο, με στόχο να επιτύχει την πιο αποτελεσματική προβολή του.

Στον ατμό είναι κρυμμένο το «μυστικό» της καινοτομίας του ομίλου Bonduelle, καθώς μέσω της χρήσης της μεθόδου vapeur έχει τη δυνατότητα παραγωγής κατεψυγμένων λαχανικών, τα οποία διατηρούν τη φρεσκάδα και όλες τις βιταμίνες τους κατά την κατάψυξή τους.

Πιο συγκεκριμένα, και σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους, η παγκόσμια πατενταρισμένη μέθοδος vapeur της Bonduelle που χρησιμοποιείται για τη παραγωγή, προβλέπει το «πέρασμα» των λαχανικών από τον ατμό στους >100ο πριν μπουν στην κατάψυξη, γεγονός που τους επιτρέπει να διατηρούν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά, αλλά και να μαγειρεύονται γρήγορα, μέσα σε μόλις τρία λεπτά.

Αξίζει να επισημανθεί ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, στο πλαίσιο των επιταγών της κοινοτικής νομοθεσίας, ενώ η επεξεργασία των λαχανικών γίνεται μέσα σε λίγες ώρες από τη συγκομιδή, χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Όπως αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γιώργος Τσώνης  «ο όμιλος Bonduelle, εφαρμόζοντας μια στρατηγική προσανατολισμένη σε τρεις βασικές κατευθύνσεις- την εξειδίκευση στα λαχανικά, τη μοναδική τεχνογνωσία και την προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική μάρκετινγκ- αναδείχθηκε σε παγκόσμιο ηγέτη στην επεξεργασία των λαχανικών, με ιστορία 164 ετών και παρουσία brand σε 100 χώρες. Στρατηγική μας είναι να επικεντρωνόμαστε σε όλες τις πηγές λαχανικών, κάθε μορφής, κάθε είδους brand σε κάθε δίαυλο διανομής, χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνολογίες, σε όλο τον κόσμο».

Σημειώνεται ότι το σήμα Bonduelle κατέχει ηγετικά μερίδια στην ελληνική αγορά στην κατηγορία της κονσέρβας λαχανικών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα