Συνεργασία Σαράντη και Μασούτη σε δράση ΕΚΕ

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 16:16
UPD:16:19
facebook.com

Της Σοφίας Εμμανουήλ

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Sanitas, ηγετική μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης από το χαρτοφυλάκιο προϊόντων του ομίλου Σαράντη, με τη βοήθεια της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μασούτης, αναλαμβάνει να καθαρίσει παραλίες της Β. Ελλάδας.

Η Sanitas και ο Μασούτης, θα εξοπλίσουν τους εθελοντές με βασικά εργαλεία και υλικά συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσπάθεια τους. Η δράση εθελοντικού καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου και οι παραλίες που θα καθαριστούν είναι: Καλαμίτσα του Δήμου Καβάλας, Μαρμαρά του Δήμου Σιθωνίας, Καλλικράτεια του Δήμου Νέας Προποντίδας και Χανιώτη του Δήμου Κασσάνδρας.

Οι πολίτες δραστηριοποιούνται μέσα από τέτοιες ενέργειες και γίνονται από κομμάτι του προβλήματος, μέρος της λύσης. Με αυτό τον τρόπο παρακινούνται να υιοθετήσουν πιο υπεύθυνη στάση απέναντι στον φυσικό πλούτο της περιοχής τους.

Ένας μεγάλος αριθμός εθελοντικών ομάδων και σωματείων θα αναλάβουν δράση, μαζί με υπαλλήλους των εταιρειών "Διαμαντής Μασούτη ΑΕ" και "Γρ.Σαράντης ΑΒΕΕ".



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα