Μ. Σάλλας: Εχουμε συγκεκριμένη πρόταση για συνεργασία με Τρ. Κύπρου

Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2006 18:06

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει συγκεκριμένη πρόταση για τη συνεργασία των τραπεζικών Ομίλων Πειραιώς και Κύπρου, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ερωτηθείς σχετικά με την πρόσκληση που έχει απευθύνει στη διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου για συνάντηση, προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας.

Η πρόταση της Τράπεζας Πειραιώς είναι προς όφελος και των δύο πλευρών, καθώς δεν δημιουργείται σε καμία περίπτωση ετεροβαρής σχέση και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα δημιουργήσει αξία στους μετόχους και των δύο ομίλων, επισήμανε ο κ. Σάλλας, τοποθετώντας τις εξελίξεις για το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή την αρχή της επόμενης, οπότε εκτιμάται ότι θα υπάρξει απάντηση και από την πλευρά της Τράπεζας Κύπρου στην σχετική πρόσκληση για συνάντηση.

Τα δίκτυα των δύο τραπεζών σε διεθνές δίκτυο είναι απόλυτα συμπληρωματικά και δεν δημιουργούνται επικαλύψεις που θα έθετε ζήτημα κλεισίματος καταστημάτων και απώλειας θέσεων εργασίας, τόνισε ο κ.Σάλλας, επισημαίνοντας ότι η τράπεζα δεν εξετάζει άλλα σενάρια εξαγορών ή συγχωνεύσεων στο εσωτερικό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα