Μυτιληναίος: Πράσινο φως από την Επ. Κεφαλαιαγοράς στην έκδοση ομολογιακού δανείου

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 14:04
UPD:14:08

Πράσινο φως στο περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της Μυτιληναίος Α.Ε. για τη έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 300 εκατ. ευρώ, άναψε το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Παράλληλα, η Επιτροπή αποφάσισε:

  • Την έγκριση της επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας 3K Investment Partners Α.Ε.Δ.Α.Κ. προκειμένου να λειτουργεί και ως Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων (ΑΕΔΟΕΕ) του ν. 4209/2013.
  • Την έγκριση της επέκτασης της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ., ώστε να παρέχει την επενδυτική υπηρεσία της αναδοχής χρηματοπιστωτικών μέσων ή τοποθέτησης με δέσμευση ανάληψης της παρ. 1 (στ) και τις παρεπόμενες υπηρεσίες της παροχής συμβουλών σε επιχειρήσεις της παρ. 2 (γ) και παροχής υπηρεσιών σχετιζόμενων με την αναδοχή της παρ. 2 (στ) του άρθρου 4 του ν. 3606/2007.
  • Την έγκριση της αίτησης της εταιρίας Peoplecert Hellas A.E. για τη χορήγηση ανάθεσης διενέργειας εξετάσεων πιστοποίησης σύμφωνα με το άρθρο 11 της απόφασης 11/720/2015 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΥΤΙΛ



Σχολιασμένα