Παπαρήγα: Χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου, το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2006 13:01

«Το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ, τουλάχιστον στα φιλέτα του, συνιστά ένα χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου. Έχει προετοιμαστεί από πριν», τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις της κατά την επίσκεψή της στο λιμάνι του Πειραιά.

«Αυτό που μας απασχολεί είναι ότι, τουλάχιστον από την πλευρά της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους. Γίνεται μια προσπάθεια, ιδιαίτερα τώρα από την κυβέρνηση, να βρεθούν διάφορα άλλοθι. Και όπως πάντα για την ιδιωτικοποίηση φταίνε πάντα οι εργαζόμενοι. Ας πουν την αλήθεια. Η επιλογή είναι να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των πολυεθνικών ομίλων μέσα από διακρατικές και άλλες συνεργασίες», πρόσθεσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.

Όπως είπε το ΚΚΕ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων, «και αυτών που δουλεύουν σήμερα και αυτών που θα προσληφθούν αύριο με πολύ χειρότερες συνθήκες», όπως σημείωσε.

Η κ. Παπαρήγα κατά την περιοδεία της στο λιμάνι του Πειραιά, επισκέφθηκε τον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) στο Ικόνιο και μίλησε σε εργαζόμενους. Ακολούθως θα είχε συναντήσεις με τα διοικητικά συμβούλια της ΟΜΥΛΕ κα του ΟΛΠ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΠ



Σχολιασμένα