Ευκαιρίες στο επιχειρείν με αιχμή την καινοτομία

Συνέδριο «Ν»: Πώς η κάλυψη των αναγκών υγείας μπορεί να μετουσιωθεί σε επιχειρηματική ιδέα με θετικό αποτύπωμα
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 12:34
UPD:12:34

Από αριστερά: Γιάννης Περλεπές, Θανάσης Ακάλεστος, Παύλος A.B. Αρναούτης, Βασίλειος Γ. Γρηγορίου, Νεκτάριος Μανάτος, Νίκος Μανιαδάκης, Δημήτρης Πανταζής και Θεόδωρος Τρύφων.

Από την έντυπη έκδοση

Στις ευκαιρίες επιχειρηματικότητας στον χώρο της Υγείας με αιχμή την επένδυση στη νέα τεχνολογία και στην καινοτομία ήταν αφιερωμένη η τελευταία ενότητα του 1ου Συνεδρίου της «Ναυτεμπορικής» για τον κλάδο της Υγείας, με τίτλο «Ο ρόλος της Υγείας στην Ανάπτυξη».

Οι συμμετέχοντες στο πάνελ της ενότητας με το οποίο ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες του συνεδρίου συζήτησαν για το «πώς μπορεί να μετουσιωθεί η κάλυψη των αναγκών υγείας σε επιχειρηματική ιδέα με θετική επίδραση στην κοινωνία, στον άνθρωπο και στην οικονομία».

Προλογίζοντας το πάνελ, ο συντονιστής κ. Γιάννης Περλεπές, γενικός διευθυντής της «Ναυτεμπορικής», σημείωσε ότι «η επιχειρηματικότητα είναι μία λέξη αγαπημένη στον δημόσιο διάλογο, ιδιαίτερα τώρα με την κρίση. Συνδεδεμένες με την επιχειρηματικότητα είναι οι επιστημονικές εξελίξεις, οι νέες μορφές υπηρεσιών που συνδέονται με τον κλάδο της υγείας, όπως για παράδειγμα ο ιατρικός τουρισμός, η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας».

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα