easyCruise: Ίδρυση θυγατρικής με έδρα την Αθήνα

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2006 14:55

Στη δημιουργία θυγατρικής με έδρα την Αθήνα προχωρά η easyCruise, η εταιρεία κρουαζιέρας του Ομίλου easyGroup, του Στέλιου Χατζηιωάννου, όπως ανακοίνωσε σήμερα, με αφορμή την προγραμματιζόμενη έναρξη δραστηριότητας της εταιρείας στη χώρα μας τον Μάιο του 2007.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ενισχύει τη διοικητική ομάδα της με στελέχη από την Ελλάδα. Ο Οικονομικός της Διευθυντής, Στέλιος Παναγιώτου, βρίσκεται ήδη στη χώρα μας, ενώ η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση έλληνα γενικού διευθυντή. Το μάρκετινγκ της εταιρείας, υπό τη διεύθυνση του Paul Ellerby, θα παραμείνει στα κεντρικά γραφεία της easyGroup, στο Λονδίνο.

Καθώς η δραστηριότητα της εταιρείας για το επόμενο διάστημα μεταφέρεται στην Ελλάδα, ο Gwyn Hughes, Διευθύνων Σύμβουλος της easyCruise, ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του. Παρ'όλα αυτά, καθώς οι διαπραγματεύσεις για την κατασκευή νέων πλοίων αναμένεται να διαρκέσουν τουλάχιστον για έξι μήνες ακόμη λόγω συγκεκριμένων ρυθμιστικών διαδικασιών της Ε.Ε., ο κ. Hughes θα συνεχίσει να προσφέρει τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες στην εταιρεία.

Πηγή ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα