Χ.Α. - Γενικές Συνελεύσεις

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2006 17:56

ΑΛΥΣΙΔΑ Α.Β.Ε.Ε. *

Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων κατόχων προνομιούχων μετοχών της Εταιρίας, την 02/01/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00, στην έδρα της Εταιρίας, 14 χλμ Θεσ/νικης Πολυγύρου, Θέρμη Θεσ/νικης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση κεφαλαίων αναπροσαρμογής παγίων. 2. Οναμαστικοποίηση των μετοχών της εταιρίας. Οι Μέτοχοι κάτοχοι προνομιούχων μετοχών, που επιθυμούν να μετάσχουν στη Επαναληπτικής Έκτακτης Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 25 του Καταστατικού της Εταιρίας, πρέπει να δεσμεύσουν νόμιμα τις μετοχές τους στο Σύστημα ¶ϋλων Τίτλων πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γενική Συνέλευση. Μέχρι την ίδια ημερομηνία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρία και τα αποδεικτικά των ως άνω δεσμεύσεων, καθώς και τυχόν εξουσιοδοτήσεις και πληρεξούσια των αντιπροσώπων των Μετόχων.

ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. *

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 09/01/2007, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 26, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Προσθήκη διατάξεων σχετικών με τον σκοπό της εταιρείας και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας. 2. Έγκριση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 3. Έγκριση αύξησης της ονομαστικής αξίας της μετοχής λόγω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. Μέτοχοι, οι οποίοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους, χωρίς όμως να βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, που τηρείται στο Κ.Α.Α., προκειμένου να μετάσχουν στην παραπάνω Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των κοινών μετοχών τους μέσω του χειριστή τους και να παραλάβουν από αυτόν τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης, η οποία θα έχει εκδοθεί από το Κ.Α.Α. και να καταθέσουν αυτή στο Ταμείο της εταιρείας μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από την Γενική Συνέλευση. Μέτοχοι, οι οποίοι έχουν αποϋλοποιήσει τις μετοχές τους και βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, που τηρείται στο Κ.Α.Α., προκειμένου να μετάσχουν στην παραπάνω Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωση τους στο Κ.Α.Α., το οποίο εκδίδει και παραδίδει τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης και να καταθέσουν αυτή στο Ταμείο της εταιρείας μαζί με τα τυχόν, έγγραφα αντιπροσώπευσης στα γραφεία της εταιρείας ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ (Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 26, Μαρούσι) εντός της άνω οριζόμενης πενθήμερης προθεσμίας. Αρμόδια για πληροφορίες σχετικά με κατάθεση δικαιολογητικών: κα Ελένη Παππά τηλ. 210 617 3065.

ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 15/01/2007, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στην έδρα της Εταιρίας, Κορωναίου 14, στο Ηράκλειο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εφαρμογή της παρ. 12 του αρ. 16 Ν. 2190/1920. Ακύρωση 148.905 Μετοχών της εταιρείας που αποκτήθηκαν από την ίδια και μείωση μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό 71.474,40 Ευρώ. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 3. Παροχή ειδικής άδειας στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Συνατσάκη για τη συμμετοχή του από κοινού με την Εταιρεία ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. , στην ίδρυση ανωνύμων εταιρειών και τη διοίκηση αυτών. 4. Παροχή ειδικής έγκρισης στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Συνατσάκη για τη συμμετοχή του, από κοινού με την Εταιρεία ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., στην ίδρυση των εταιρειών "Αιολικό Ρούσκιο Α.Ε.", "Αιολική Ανατολικής Αχαΐας Α.Ε." και "ΔΙ.Π.ΑΚ. Α.Ε." και τη διοίκηση αυτών. 5. Έγκριση έναρξης διαδικασίας απόσχισης Αιολικού πάρκου Βοσκερού με εισφορά αυτού σε εταιρεία του ομίλου. 6. Έγκριση αγοράς μετοχών εταιρείας ΔΙ.ΠΑ.Κ. ΑΕ σύμφωνα με τα οριζόμενα άρθρο 23α ν. 2190/1920. 7. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις. Οι κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών του μέσω του χειριστή τους στο σύστημα Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) και να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Κορωναίου 14 Ηράκλειο Κρήτης, στο τμήμα Μετόχων, τη σχετική βεβαίωση δέσμευσης μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία της Συνέλευσης.

ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση, των Μετόχων της Εταιρίας, την 18/01/2007, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Καλλιρρόης 103 και Αυτοκράτορος Νικολάου, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: Ανανέωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 19ης Ιουλίου 2006, ληφθείσης επί των κάτωθι θεμάτων: i) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού, περί Μετοχικού Κεφαλαίου. ii) Περιορισμός του δικαιώματος προτίμησης των υφισταμένων μετόχων της εταιρείας ως προς την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 6 του Κ.Ν. 2190/1920, προκειμένου να διανεμηθούν μετοχές σε υπαλλήλους της εταιρείας. iii) Χορήγηση ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την τακτοποίηση των τυχόν κλασματικών υπολοίπων. Σύμφωνα με το Νόμο οι Μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε δι αντιπροσώπου, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την άνω ορισθείσα ημερομηνία της Συνέλευσης να δεσμεύσουν είτε στο σύνολο, είτε μέρος των μετοχών των, μέσω των χειριστών των λογαριασμών των στο Σ.A.Τ., να παραλάβουν τη σχετική Βεβαίωση και να την καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας μαζί με τα νομιμοποιητικά έγγραφα εξουσιοδοτήσεις συμμετοχής του αντιπροσώπου ή εκπροσώπου νομικού προσώπου.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΟΜΙΚ
  • ΣΑΡ



Σχολιασμένα