Ανάκληση Volkswagen Fοx για αντικατάσταση κλειδαριάς

Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2006 12:36

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων VW Fox, η οποία αφορά αντικατάσταση κλειδαριάς εμπρόσθιου καπώ, εκτελούν η εταιρεία KOSMOCAR A.E., Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκινήτων VW στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Η ανάκληση αφορά οχήματα που πουλήθηκαν από τον Ιούνιο του 2005 και έπειτα, στα οποία ενδέχεται λόγω μη ενδεδειγμένου τρόπου βαφής να προκληθεί οξείδωση στην κλειδαριά του εμπρόσθιου καπό. Ως αποτέλεσμα ο οδηγός ενδέχεται να χρησιμοποιήσει αυξημένη δύναμη και περισσότερες προσπάθειες, ώστε να κλείσει το εμπρόσθιο καπό. Σε περίπτωση υπερβολικής δύναμης κατά την προσπάθεια κλεισίματος μπορεί να στραβώσει η κλειδαριά με αποτέλεσμα να μην ασφαλίζει πλήρως.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία ενημέρωσης των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες service VW της εταιρείας KOSMOCAR A.E., για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την «24ωρη Γραμμή Επικοινωνίας VW» στο τηλέφωνο 210 9945554.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα