Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2006 10:21
UPD:10:30

Κάππα Χρηματιστηριακή: «Το εορταστικό κλίμα θα συνεχιστεί και αυτή την εβδομάδα με τις μετοχές να κινούνται στο περιθώριο σε μία ήσυχη συνεδρίαση εκτός και αν κινηθούν ανοδικά χάρη στην ευφορία που επικρατεί στις ευρωπαϊκές αγορές».

Aspis Securities: «Τα διεθνή χρηµατιστήρια κινήθηκαν ανοδικά χθες λόγω των θετικών στοιχείων για τις πωλήσεις νέων κατοικιών στις Η.Π.Α. (υψηλότερα του αναµενόµενου) και βάσει σεναρίων για µείωση επιτοκίων από τη FED. Ανάλογα κινήθηκε και η εγχώρια αγορά µε το επενδυτικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις µετοχές µεσαίας κεφαλαιοποίησης. Όσον αφορά τη σηµερινή συνεδρίαση, θεωρούµε πιθανή την εµφάνιση τάσεων συσσώρευσης τόσο στις ευρωπαϊκές όσο και στην εγχώρια αγορά».

Euroxx: «Υποτονικά κινήθηκε ο Γενικός Δείκτης Τιμών της Σοφοκλέους την Τετάρτη κλείνοντας με κέρδη 0,30%. Ο τζίρος συναλλαγών

σημαντικά μειωμένος κυμάνθηκε στα 146 εκ. € περίπου, ενώ από τις μετοχές που διακινήθηκαν 120 έκλεισαν σε θετικό έδαφος, 120 διολίσθησαν χαμηλότερα και 81 παρέμειναν αμετάβλητες… Για τη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται το επενδυτικό ενδιαφέρον να είναι μειωμένο, ενώ επιμέρους τίτλοι θα κινηθούν ανεξάρτητα από το γενικότερο κλίμα».

Intersec: «Ελαφρώς ανοδικά κινήθηκε χθες η Σοφοκλέους με την Elmec να ενισχύεται 5,9% και τη ΜΕΤΚΑ 5,2%. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,30% στις 4.378,33 μονάδες ενώ η αξία συναλλαγών ανήλθε στα €147 εκατ. εκ των οποίων τα €23 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές. Εκτιμούμε ότι η αγορά σήμερα θα κινηθεί ανοδικά».

Cyclos Securities: «Χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις αναμένεται να κινηθεί η αγορά στην εγχώρια κεφαλαιαγορά».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα