Πρόστιμο 100.000 ευρώ στην ΕΤΕ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2006 20:04

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε:

- Tην επιβολή προστίμου ύψους 100.000 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα διότι δεν επιβεβαίωσε με την προσήκουσα πληρότητα και ευκρίνεια, πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν σχετικά με την πρόθεση εξαγοράς της Finansbank.

- Την απαγόρευση λειτουργίας των ΑΕΛΔΕ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ με έδρα το Ναύπλιο, ΘΕΣΜΙΚΗ με έδρα το Μαρούσι, Σ. ΓΚΑΒΑΛΗΣ-Π. ΓΚΑΒΑΛΗΣ με έδρα τη Χαλκίδα, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ με έδρα το Ρέθυμνο, ROYAL με έδρα τη Νέα Σμύρνη, MAJOR FINANCE με έδρα την Αθήνα, ΣΥΝΕΣΙΣ ΦΑΪΝΑΝΣ με έδρα το Παλαιό Φάληρο.

- Την παροχή αδείας για λήψη και διαβίβαση εντολών σε παράγωγα επί εμπορευμάτων στην FORTIUS FINANCE ΑΧΕΠΕΥ.

- Τη χορήγηση αδειών λειτουργίας ΑΕΕΔ στις υφιστάμενες ΑΕΛΔΕ: ΤRUST με έδρα την Καστοριά, AΛΜΑ με έδρα την Κομοτηνή, ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ με έδρα τη Λαμία, ΑΞΙΑ με έδρα τα Χανιά, ΔΗΡΙΣ με έδρα την Αθήνα, ΘΗΤΑ με έδρα το Μαρούσι, GN με έδρα την Αθήνα, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ με έδρα την Ξάνθη, ΑΝΟΔΟΣ με έδρα τη Λαμία, ΚΟΡΔΟΣ με έδρα τη Δροσιά Αττικής, GS FINANCE με έδρα την Καλαμάτα, NOYΣ με έδρα την Τρίπολη , ΕΥΡΩΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ με έδρα την Αθήνα, Κ. ΡΑΣΚΟΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ με έδρα τις Σέρρες, CONTRACT με έδρα την Καβάλα και ΕΥΡΩΜΕΣΙΤΙΚΗ με έδρα την Αθήνα.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών FANCO A.E., ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ Α.Ε. και GALLOP A.E.B.E.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα