ΑΕΓΕΚ Α.Ε. : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ (ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 17:08
UPD:23:53

Η ΑΕΓΕΚ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι δεν θα καταστεί δυνατή εντός εκ του νόμου προθεσμίας η δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων  χρήσεως 1/1/- 31/12/2016  συνεπεία της μη λήψης ακόμη οικονομικών στοιχείων και αποτελεσμάτων από τα υποκαταστήματα και θυγατρικές της συνδεδεμένης εταιρίας ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. στη Ρουμανία και στην Αλβανία λόγω πρόσκαιρης αδυναμίας τους  να ανταποκριθούν σε οικονομικές απαιτήσεις τρίτων και ειδικότερα των κατά τόπο λογιστικών γραφείων και συνεργατών αλλά και λόγω της εν εξελίξει διαδικασίας μεταφοράς των γραφείων στο Βουκουρέστι σε νέα δ/νση.

Η εταιρία θεωρεί ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν τακτοποιηθεί οι παραπάνω δυσλειτουργίες ώστε να προβεί αμέσως στην δημοσίευση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων.

 

Τέλος η εταιρία γνωστοποιεί  στο επενδυτικό κοινό κατ’ εφαρμογή των σχετικών διατάξεων ότι σε υλοποίηση υπογραφείσας σύμβασης έργου για την παροχή λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών με την έγκριτη ανώνυμη εταιρία ΕΡΝΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑΝΓΚ Σέρβισες Ανώνυμη Εταιρεία(ΕΥ)  τις κατά τα άνω οικονομικές καταστάσεις της εταιρίας θα συντάξει και θα υπογράψει  η ως άνω εταιρία ως Λογιστής διά των νομίμως εξουσιοδοτηθέντων εκπροσώπων – λογιστών της.  



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΕΓΕΚ



Σχολιασμένα