Ημερίδα για τράπεζες και Χ.Α.

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2005 09:30

ΔΥΟ θεματικές ενότητες περιλαμβάνει η πρώτη επιστημονική εσπερίδα που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Τραπεζικού Δικαίου και Δικαίου της Κεφαλαιαγοράς την ερχόμενη Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Οι ενότητες είναι «Το θεσμικό πλαίσιο για μια ενιαία εποπτική αρχή του Χρηματοπιστωτικού Τομέα» και «Το ρυθμιστικό πλαίσιο για την τιτλοποίηση απαιτήσεων».

Ομιλητές στην πρώτη θεματική ενότητα θα είναι οι Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, επίκουρος καθηγητής του London School of Economics, Δημήτριος Τσιμπανούλης, Δ.Ν. δικηγόρος, και Χρήστος Βλ. Γκόρτσος, επίκουρος καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και γενικός γραμματέας της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Συντονιστής θα είναι ο καθηγητής Κωνσταντίνος Κεραμεύς.

Στη δεύτερη θεματική ενότητα θα μιλήσουν οι Κατερίνα Καρατζά, δικηγόρος, Δημήτρης Λιάπης, Δ.Ν. δικηγόρος, λέκτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πέτρος Δρακόπουλος, δικηγόρος, Γιώργος Λέκκας, Δ.Ν. δικηγόρος και Αλέξανδρος Μεταλλινός, Δ.Ν. δικηγόρος. Συντονιστής θα είναι ο καθηγητής Γεώργιος Δ. Καλλιμόπουλος.

Η επιστημονική εσπερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Θεόδωρου Β. Καρατζά, πρώτου προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Τραπεζικού Δικαίου και Δικαίου της Κεφαλαιαγοράς.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα