60 σημεία-SOS για τη συμπλήρωση των φετινών φορολογικών δηλώσεων

ΑΑΔΕ: Αναλυτικός οδηγός για 6,2 εκατ. φορολογούμενους
Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 11:12
UPD:11:12
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros

Η ηλεκτρονική εφαρμογή του συστήματος ΤΑΧΙSnet για τη συμπλήρωση και υποβολή των φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων τέθηκε σε λειτουργία από το απόγευμα της 6ης Απριλίου και μέχρι τον Ιούλιο αναμένεται να υποδεχτεί περίπου 6,2 εκατομμύρια δηλώσεις από ισάριθμους φορολογούμενους.

Από την έντυπη έκδοση

Του Γιώργου Παλαιτσάκη
[email protected]

Αναλυτικό φορολογικό οδηγό, που περιλαμβάνει 60 σημαντικές διευκρινίσεις και επισημάνσεις της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για την ορθή συμπλήρωση και υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων, παρουσιάζει σήμερα η «Ν».

Η ηλεκτρονική εφαρμογή του συστήματος ΤΑΧΙSnet για τη συμπλήρωση και υποβολή των φετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων τέθηκε σε λειτουργία από το απόγευμα της 6ης Απριλίου και μέχρι τον Ιούλιο αναμένεται να υποδεχτεί περίπου 6,2 εκατομμύρια δηλώσεις από ισάριθμους φορολογούμενους. Εκτός από τις 15 καινοτομίες και αλλαγές, που -όπως ήδη έχει επισημάνει η «Ν»- θα εφαρμοστούν φέτος κατά τη συμπλήρωση και υποβολή των δηλώσεων, οι φορολογούμενοι, κατά τη συμπλήρωση του νέου εντύπου Ε1, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τα 60 ακόλουθα σημεία:

Ολόκληρο το άρθρο στη «Ναυτεμπορική»



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα