Μεγάλοι χορηγοί στη Cisco Expo 2005 ΟΤΕ και OTEnet

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2005 18:14

Μεγάλοι χορηγοί στη διημερίδα Cisco Expo 2005 είναι ο ΟΤΕ και η ΟΤΕnet. H εκδήλωση διοργανώνεται στις 26 και 27 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental από την Cisco Systems.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έκθεσης προϊόντων ο ΟΤΕ και η ΟΤΕnet θα παρουσιάσουν τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρουν σε εταιρικούς πελάτες. Συγκεκριμένα, o OTE θα παρουσιάσει Yπηρεσίες data βασισμένες στα Δίκτυα ΙP και ΑΤΜ, Freephone & Onephone, Professional Tool Σύγχρονος Εξοπλισμός, Professional Tool Ασύρματο Γραφείο και το οικονομικό πρόγραμμα ΟΤΕπιχειρώ Plus. Η OTEnet θα παρουσιάσει τις ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις που προσφέρει στις επιχειρήσεις και οι οποίες αποτελούνται από ένα σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών όπως MPLS, IP-VPN, ADSL Access, Data Center Services κ.ά.

Επίσης στη διημερίδα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά από τον ΟΤΕ το Conn-X @work. Το Conn-X @work είναι μια ολοκληρωμένη λύση γρήγορου internet, βασισμένη στην ADSL πρόσβαση που υλοποιεί μία σειρά υπηρεσιών οι οποίες απευθύνονται σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Το Conn-X @work επιτρέπει τη διασύνδεση πολλών Η/Υ μεταξύ τους, παρέχει δυνατότητα στην μικρομεσαία επιχείρηση να στήσει δίκτυο LAN, να δημιουργήσει Virtual Private Network over Internet και διαθέτει back up γραμμή ISDN που ενεργοποιείται αυτόματα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διημερίδας, από πλευράς ΟΤΕ θα μιλήσουν στις 26 Ιανουαρίου 2005 και ώρα 12.00, ο Διευθυντής Marketing, κ. Κωνσταντίνος Φρουζής με θέμα: «Η ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας χρειάζεται ολοκληρωμένες συνεργασίες» και στις 13.00 ο Διευθυντής Ανάπτυξης & Επέκτασης Δικτύου ADSL, κ. Τηλέμαχος Δούκογλου με θέμα: «Ασφαλή VPN βασισμένα στο ADSL του ΟΤΕ για Μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Ομιλητές από την πλευρά της OTEnet θα είναι ο κ. Ηλίας Δρακόπουλος, Γενικός Δ/ντής Στρατηγικής, Τεχνολογίας & Ανάπτυξης, στο Keynote Presentation, στις 27 Ιανουαρίου 2005 (11.45 - 12.15) με θέμα τα ‘’Ευρυζωνικά Δίκτυα’’, και η κα Χριστίνα Καρτσιώτου, Δ/ντρια Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών, στο Breakout Session, στις 27 Ιανουαρίου 2005 (13.45 – 14.30) με θέμα ‘’IP Business Solutions’’.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα