Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

«Ο κατασκευαστικός κλάδος στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος»
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2005 10:31
UPD:10:36

Praxis International: «Χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις αναμένεται να κινηθεί η αγορά κατά τη σημερινή συνεδρίαση κυρίως λόγω της έλλειψης νέων που θα μπορούσαν να τροφοδοτήσουν κίνησή της προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση».

Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τον κατασκευαστικός κλάδο, η Praxis εκτιμά ότι «η δημοπράτηση έργων ύψους 5,0 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του 2005 http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/01/25/1006589.htm αναμένεται να προκαλέσει το αγοραστικό ενδιαφέρον στον κλάδο, ενώ “ζεστό” κρατούν το ενδιαφέρον και οι αναμενόμενες εξελίξεις στην Ακτωρ και την Ελληνική Τεχνοδομική» http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/01/25/1006538.htm .

Fortius Finance: «Τουλάχιστον εντυπωσιακή µπορούµε να χαρακτηρίσουµε την ανοδική πορεία του Γ∆, ο οποίος συνεχίζει να αγνοεί τις απώλειες των ξένων δεικτών κινούµενος σε θετικές περιοχές. Από τη στιγµή που η κίνηση του Γ∆ συνεχίζει να υποστηρίζεται από τη θετική ψυχολογία που επικρατεί στην υψηλή και µεσαία κεφαλαιοποίηση παραµένουµε συγκρατηµένα αισιόδοξοι για τη βραχυπρόθεσµη πορεία της αγοράς.

»Κατά συνέπεια εκτιµούµε ότι οι χθεσινές απώλειες της Wall Street, ενδέχεται να προκαλέσουν αρχικά ρευστοποιήσεις στο ΧΑ, µε το Γ∆ στη συνέχεια να προσπαθεί να κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα καταγράφοντας πιθανώς και νέο υψηλό έτους».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα