Β. Κορκίδης: Να ξεκολλήσει η αξιολόγηση, για να ξεκολλήσει και η πραγματική οικονομία

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 18:28
UPD:18:37
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε δήλωσή του ο, κ. Κορκίδης επεσήμανε ότι «το ραντεβού στο Eurogroup της 7ης Απριλίου στη Μάλτα μάλλον χάθηκε, ενώ το Εαρινό Συνέδριο του ΔΝΤ μεταξύ 21-23 Απριλίου, δεν είναι μακριά» (φωτ. αρχείου).

Στην ανάγκη να ξεκολλήσει η αξιολόγηση, «εάν θέλουμε να ξεκολλήσει η πραγματική οικονομία, το β' εξάμηνο του 2017», στάθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ), Βασίλης Κορκίδης.

Σε δήλωσή του ο, κ. Κορκίδης επεσήμανε ότι «το ραντεβού στο Eurogroup της 7ης Απριλίου στη Μάλτα μάλλον χάθηκε, ενώ το Εαρινό Συνέδριο του ΔΝΤ μεταξύ 21-23 Απριλίου, δεν είναι μακριά».

Όπως πρόσθεσε, «η συμφωνία έχει καταντήσει σήριαλ, αφού πλέον ορόσημο είναι το μεθεπόμενο Eurogroup της 22ης Μάϊου».

Συμπλήρωσε επίσης ότι η επικοινωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές αλλά και μεταξύ δανειστών είναι πολύ προβληματική για να προκύψει η όποια τεχνική συμφωνία μέχρι την Παρασκευή. 

«Όσο για τον μονόδρομο που έχουμε οι Έλληνες να διανύσουμε είναι σίγουρα και μακρύς και δύσκολος. Εάν, πάντως, θέλουμε να ξεκολλήσει η πραγματική οικονομία, το β' εξάμηνο του 2017, πρέπει να ξεκολλήσει η αξιολόγηση», κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα