Στις 21 - 22 Ιουνίου το 6ο Ελληνικό Επενδυτικό Φόρουμ της Νέας Υόρκης

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 15:16
UPD:15:17
SOOC/Menelaos Myrillas

Στις 21 και 22 Ιουνίου, στη Νέα Υόρκη, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Ελληνικό Επενδυτικό Φόρουμ, το οποίο διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Στο Φόρουμ θα δοθεί η δυνατότητα στην επενδυτική κοινότητα των ΗΠΑ να συναντήσει κατ' ιδίαν εκπροσώπους των διοικήσεων των ελληνικών επιχειρήσεων και να ενημερωθεί για την οικονομική τους πορεία και τις προοπτικές τους. Θα παρουσιαστεί επίσης, η εξέλιξη των μακροοικονομικών μεγεθών και η αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής οικονομίας.

Οι εργασίες του Φόρουμ θα πλαισιώνονται από την παρουσία της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας σε μέσα ενημέρωσης και από συναντήσεις εργασίας των συμμετεχόντων με εκπροσώπους της ελληνοαμερικανικής κοινότητας.

Πρωταρχικός στόχος του Επενδυτικού Φόρουμ είναι να καλλιεργεί τη δυναμική του ενδιαφέροντος της αμερικανικής επενδυτικής κοινότητας, η οποία είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια ομάδα διαχειριστών κεφαλαίων για την ελληνική οικονομία.

Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια το ποσοστό των ξένων επενδυτών στην ελληνική κεφαλαιοποίηση κινείται γύρω στο 60% και η συμμετοχή των διαχειριστών από τις ΗΠΑ είναι μακράν η σημαντικότερη.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα