Intralot: Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με Hilton Group

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2005 16:41

H Intralot και η Hilton Group, με τη θυγατρική της εταιρεία τυχερών παιχνιδιών Ladbrokes, συμφώνησαν στην ανάπτυξη μιας παγκόσμιας στρατηγικής συνεργασίας, που περιλαμβάνει τις αγορές των αριθμολαχείων, του στοιχήματος, των καζίνο και γενικά τον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.

Η Intralot, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, συνεργάζεται ήδη με την εταιρεία Ladbrokes, θυγατρική του Hilton Group, που παρέχει συμβουλές για την οργάνωση του αθλητικού στοιχήματος στην Ελλάδα.

Η συμμαχία αυτή, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, θα δημιουργήσει σημαντικές συνέργιες και για τους δύο Ομίλους και αποσκοπεί στην αξιοποίηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών στη διεθνή αγορά τυχερών παιχνιδιών.

Αναλυτικότερα, τα δύο μέρη θα συνεργασθούν για τα μεγάλα έργα ιδιωτικοποιήσεων σημαντικών κρατικών φορέων τυχερών παιχνιδιών, τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς που διενεργούνται από κρατικούς και ιδιωτικούς οργανισμούς στη διεθνή αγορά, καθώς και την απευθείας διαπραγμάτευσή τους με ενδιαφερόμενους φορείς.

H Hilton Group, στον ξενοδοχειακό κλάδο, λειτουργεί 400 ξενοδοχεία διεθνώς (εκτός ΗΠΑ) και η Ladbrokes, που αποτελεί τον κλάδο στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών του Ομίλου, διαθέτει περίπου 2.000 πρακτορεία στη Μεγάλη Βρετανία, στην Ιρλανδία και το Βέλγιο και περισσότερους από 600.000 εγγεγραμμένους παίκτες από 160 χώρες μέσω του διαδικτύου και του τηλεφωνικού στοιχήματος.

Επίσης, στον Όμιλο ανήκει και η εταιρεία VERNONS, ένας από τους μεγαλύτερους διαχειριστές αμοιβαίου ποδοσφαιρικού στοιχήματος στη Μεγάλη Βρετανία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα