Coca - Cola: Νέα οργανωτική δομή στα Bαλκάνια

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2005 14:01
UPD:14:03

ΣΕ ΝΕΑ οργανωτική δομή αποφάσισε να προχωρήσει η The Coca-Cola Company Νοτιοανατολικής Ευρώπης που εδρεύει στην Αθήνα, συγχωνεύοντας τις Διευθύνσεις της Μαύρης Θάλασσας (Ρουμανία, Βουλγαρία και Μολδαβία) και της Αδριατικής Βαλκανικής (Κροατία, Σερβία-Μαυροβούνιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και FYROM).

Η κίνηση αυτή, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στοχεύει στην αξιοποίηση των κοινών χαρακτηριστικών των χωρών αυτών αλλά και εν όψει της ένταξης της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και αργότερα της Κροατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής της διευρυμένης αυτής περιοχής αναλαμβάνει ο κύριος Νίκος Κουμέτης, ο οποίος μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Διευθυντή για την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας (Black Sea Region Manager).

Όπως δήλωσε ο κ. Κουμέτης: «Η στρατηγική αυτή κίνηση σε μια διευρυμένη γεωγραφική περιοχή με ιδιαίτερα απαιτητικές προκλήσεις στα επόμενα χρόνια, στοχεύει στη δημιουργία συνεργιών μεταξύ των αγορών, αποτελεσματικότερης συνεργασίας με τον τοπικό εμφιαλωτή CCHBC, νέων κατηγοριών προϊόντων, καθώς και ευκαιριών ανάπτυξης στελεχών που εδρεύουν στην Ελλάδα».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα