ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ : Δελτίο Τύπου:Η INTRASOFT Χρυσός Χορηγός στο Oracle Partner Day της Αθήνας

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 10:56
UPD:23:53

Λουξεμβούργο 30 Μαρτίου 2017 – Η INTRASOFT International παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής και Platinum Level Oracle Partner στηρίζει ως Χρυσός Χορηγός την εκδήλωση EMEA Oracle Partner Day στην Αθήνα στις 30 Μαρτίου.

Οι εκδηλώσεις Oracle Partner Days  βοηθούν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν  τις προκλήσεις και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρει το Cloud ώστε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο την επένδυσή τους σε αυτό.

Η χορηγία της INTRASOFT International στο Oracle Partner Day της Αθήνας καθώς και στο Modern Business Experience νωρίτερα το Φεβρουάριο του 2017 όπου ανακηρύχθηκε Oracle Applications Partner of the Year για την Ελλάδα αποτελούν κομμάτι της πολυετούς συνεργασίας με την ORACLE εντός και εκτός Ελλάδας.

Εδώ και μερικούς μήνες εξάλλου στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας INTRASOFT και ORACLE παρουσιάζουν από κοινού σε συγκεκριμένους ευρωπαίους πελάτες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από καινοτόμα προϊόντα και εργαλεία που βελτιώνουν σημαντικά τη λειτουργική απόδοση των εταιρειών.
Μάλιστα οι από κοινού εκδηλώσεις της INTRASOFT και της ORACLE σε Κύπρο και Μάλτα προσέλκυσαν ευρύ κοινό από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Η INTRASOFT παρουσίασε την εμπειρία της σε λύσεις middleware CRM cloud αλλά και Enterprise Performance Management (μέσα από την τεχνολογία Hyperion της ORACLE).

 ###

 Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.500 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο Βουλγαρία Δανία Ελλάδα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ΗΠΑ Ιορδανία Κένυα Κύπρο Μεγάλη Βρετανία Μολδαβία Ρουμανία και Φιλιππίνες) ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com

 

 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INTRASOFT International

Tel. +352 44 10 12 2178

E-mail:[email protected]

Σχετικά με τo Oracle PartnerNetwork

Το Oracle PartnerNetwork (OPN) είναι το πρόγραμμα συνεργατών της Oracle που παρέχει στους συνεργάτες ένα διαφοροποιημένο πλεονέκτημα για την ανάπτυξη πώληση και υλοποίηση λύσεων της Oracle. Το OPN προσφέρει πόρους για την εκπαίδευση και υποστήριξη με εξειδικευμένη γνώση των προϊόντων καιλύσεων της Oracle και έχει εξελιχθεί σε αντιστοιχία με το αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Oracle τη διαρκώς μεγεθυνόμενη βάση των συνεργατών της και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες. Βασικό στοιχείο των πρόσφατων βελτιώσεων στο OPN είναι η δυνατότητα των συνεργατών να αναγνωριστούν και να ανταμειφθούν για την επένδυσή τους στο Oracle Cloud. Οι συνεργάτες που δραστηριοποιούνται με την Oracle θα μπορούν να διαφοροποιήσουν την εξειδίκευση και την εμπειρία τους στο Oracle Cloud με τους πελάτες μέσα από το πρόγραμμα OPN Cloud – ένα καινοτόμο πρόγραμμα που συμπληρώνει τα υφιστάμενα επίπεδα του προγράμματος OPN με επίπεδα αναγνώρισης και προοδευτικά πλεονεκτήματα για τους συνεργάτες που ασχολούνται με το Oracle Cloud. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.oracle.com/partners

 Trademarks
Oracle και Java είναι σήματα κατατεθέντα της Oracle ή / και των θυγατρικών της.

 

 


www.intrasoft-intl.com


Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα