Αύξηση εσόδων από «Δικτυωθείτε» και Ε9 αναμένει η Ipirotiki

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2005 18:38

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αύξηση των οικονομικών της μεγεθών προβλέπει για το πρώτο εξάμηνο του 2005 η Ipirotiki Software and Publications λόγω του προγράμματος «Δικτυωθείτε» αλλά και της υποβολής του E9 από τους φορολογούμενους.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι φέτος, το Ε9 θα υποβληθεί από 4.500.000 περίπου φορολογούμενους και θα απαιτηθεί σε μεγάλο βαθμό η βοήθεια των λογιστών - φοροτεχνικών, που στην πλειοψηφίας τους στηρίζονται στο λογισμικό της Ipirotiki, στις εξειδικευμένες εκδόσεις της και στα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία στο ιδιόκτητο εκπαιδευτικό κέντρο της επί της οδού Λένορμαν 195.

Η εφαρμογή «Δηλώσεις 2005», που υποστηρίζει πάνω από 3.000 λογιστικά γραφεία, περιέχει και το νέο Ε9, με δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης από παλαιότερα Ε9, αλλά και τη δυνατότητα παρακολούθησης των μεταβολών των ακινήτων στο μέλλον.

Το πρόγραμμα «Δικτυωθείτε» ξεκινά την 1/2/2005 και σε αυτό μπορούν να ενταχθούν το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Για το πρόγραμμα «Δικτυωθείτε», η Ipirotiki έχει οργανώσει ειδικό τμήμα, που μπορεί να διαχειριστεί μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων, προσφέροντας λύσεις που περιλαμβάνουν υπολογιστές και λογισμικό της εταιρείας για λογιστές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα